Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

mariaa

Ahoj ako si sa vyspala zufala?Pisem kym mam k dispo.PC.Vcera som sa pokusala zareg.ale neslo mi to.Syn mi nechcel pomoct lebo sa pohneval,lebo som mu vytkla cigarety.Tak neviem ci dnes to urobi.Inak ako?Co maly ako sa ma,spinkal celu noc?

ooo

Ránko, Myis jasné, ajja si to hovorím, že doriti oni sa usmievajú a vládzu a tešia, akoby na svete ani SM nebola... Segra mi pôjde asi o hodinku po výsledky rontgenu, som zvedavá, no... napíšem...

mariaa

Ahojte, myis ja im zavidim tym ludom a obdivujem ich ze takto vladzu.Ja som tiez niekedy takto robila od rana do rana,a k tomu rucne prace.Stala som na nohach a nic mi nebolo.Teraz nevydrzim dlho stat.A bola to dost namahava robota,na ruky,teraz ma bolia len ich mam hore 5min.Inak ako sa dnes citis?

myis

Vam sa tiez stava, ze ked pozerate nejaky film alebo hocico a vidite tam ludi, co vsetko zvladaju, ze behaju a skacu a organizuju atd a potom su este schopni ist na party, napriklad dnes bola taka relacia o jednom chalanovi, co si cely den organizoval party a potom sa este bavil do rana... Co chcem povedat je, ze ci si tiez myslite, ach on sa citi fajn a ja by som uz bola mrtva, ja by som to urcite nezvladla, ako im zavidim, ze mozu tahat az do rana a su na druhy den ok.. Velmi si zelam, aby som aj ja zazila znovu taky pocit, ze som vecer neni unavena ako taky kon..

soravia123

fííííha moja tu espanol ti uprimne závidím:))
inak, o tej Sm to poznám..aj ja googlím a pokúšam a hladám príznaky porovnávam s mojimi a ked sedí tak stresujem a chodím po byte ako obarená..a potom goooglím zas a chodím na Sm forum a tam citam- taku blbosť nerob lebo ťa to chytí a koniec. zlbnes ako ja..
Inak, dikes za pozvanie..do spanielska iste zavitam ale neviem kedy..
pááááááááá..
idem spať..

myis

Ahoj Soravia. Ja hovorim spanielsky plynulo. Moj priatel je rakusan, nie spaniel. Mam ale vela kamosov spanielov a mozem si precvicovat. Inak, aj byvaly je spaniel a to je najlepsi trening. Nabuduce, ked dojdes, tak ma prijdi pozriet, budem rada... Ja viem, ze take dokumenty by som nemala pozerat, ale nedalo mi to.. Vies, ake to je, pokusa ta to.. A potom sme len vystrasene jak take vrabce.. Potom som len na seba nasrata, ze sa tam pozeram a nadavam si do vselicoho..

soravia123

hmhm. OOO zoberiem ta so sebou neboj..aspon sa postazujeme jedna druhej..
myis- ano bola a nie raz..Michas sa mi pacil kupila som si tam sviečku...hahahah..takú domacky vyrobenú..a vies dobre spanielsky? mas partnera spaniela? to ti závidim vzdy som chcela vediet spanielsky..jedine co viem je vino tinto:))) a zopar blbosti este..
myis- nepozeraj take dokumenty...lebo sa vystrasis..to je normalne ruky bolia pri depke, reume, unave, pri poruchach st. žlazy, pri tehptenstve- lebo citis unavu:)) nestresuj...
inak, ja som tiež sledovala Sm- dokumnety a vzdy som si varvela ze s tou chorobou sa da vcelku pekne žit vela rokov:)

myis

Baby, teraz som pozerala dokument o sm a tam boli strasne veci, teraz nebudem spat celu noc. Ta baba tam hovorila napriklad o bolestiach ruk - vsak to mam aj ja!!