Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
baby ja sa mam na plač...bola som v supermarkete a chytilo ma to tam. este predtým som citila taký divný smutný pocit- uzkosť..zacalo mi byt zle v supermarkete. cela som sa roztriasla..nemala som pri sebe nist..ani vodu v taske ..nist cim by som sa zabavila v tej chvili.. potom som skoro odpadla. vybehla som z predajne a povedala pokladnicke nech mi zauctuje tovar ze sa hned vratim...hned som sa aj vratila a celý cas ked som vytukavala cislo teda PIN sa mi triasla ruka ako besnej......nuž kto nezažije nevie...
preco ma tieto stavy chytaju bud v robote alebo v oobchode...jajjjj no des..
Myis, tak píšem výsledok z toho rontgenu: "zatienenie v kaud. úseku ľ., msXIL DUTINY - MUKOKELA V.S.
Vôbec netuším, čo to je, som tu založila na tom aj tému, ale pochybujem, že to niekto pozná... na nete som sa len dočítala, že akési zahlienené dutiny, čo sa odstraňuje chirurgicky. Ale preboha veď mňa toto teraz vôbec nezaujíma, ja mám iné problémy!!!! No začni chodiť po doktoroch, to je konecc
ahoj Janka, ja ho mam taky skakavy, raz nizky a raz vysoky
prepacte,ze sa tu medzi vas miesam,ale mavali ste aj zvyseny tlak?
Mavam rozne druhy bolesti hlavy,aj take ake popisujes ty myis.Ale neboj,nador nemame.
Myis ty hypochonder! Hlava bolí zo všeličoho, ale pri SM o tom teda neviem... Zajkovia nesmrdia, tí domáci sú už vyšlachtení a vôbec ich necítiť
Zufalka, mavas take iste bolesti hlavy, ako keby ti nejaka vlna isla cez hlavu alebo akokeby ti zvieralo mozog? Ja urcite v tej hlave nieco mam, nejaky nador alebo sm, ja to citim
Myis,to je tym stavom tie priznaky co teraz mam.Uz som si musela dat aj tabl.od bolesti hlavy.Maly spal zase malo,a tak som si vobec neoddychla.To zas taham do vecera,kym pojde hajat.Presne viem o akych bolestiach hlavy si pisala.Taka som o nicom teraz,co uz.
zajaciky su zlate ale smrdia