Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
aHOJTE MAM AJ JA TATANIU OD 2005beriem liek začala neurolom frontin ...no je mi ako tak aspon viem že nie som sama v rodine som už ako hypochond. tak čaute
Ahoj icka,momentalne som obedovala,inak aj u nas je pekne bielo,tiez to mam velmi rada...
mariaa: ahoj.Čo porábaš?Ja som v práci ,vonku sneží,a mne sa to veľmi páči.Hneď by som išla von
icka...prajem ti pekny den...
dakujem...pa ja uz musim ist...pekny podvecer.../
mariaa:budem ti držať prsty.Páááá
...tak to som rada,ze sa mas ok...mne ked sa podari,si vyliecit creva tiez by som mala byt ok,i ked kosti ,ktore mam odvapnene uz asi na 100% nebudu v poriadku,ale aj tak by bolo dobre,takze drz prsty aby sa mi to podarilo...
mariaa:Ja som už fak ok,také krásne vianoce som už dávno neprežila.V pohode a bez zdravotných problémov.Myslím si že som už ok.Len aby som to nezakríkla.No od novembra beriem lieky na vysoký tlak-aj ten je už v poriadku...Tak sa len drž a dúfam že ti to skoro prejde
icka...aj tebe vsetko dobre,hlavne zdravie,no dakujem za opytanie,mam sa v celku dobre,ked nepocitam niektore veci,mozno si uz citala na fore,ze mam traviace problemi,mala som helikob.brala som silne antib.atd.som alergicka na mliecnu bielkov.kazein...ja uz viem pricinu TETANIE...
A TY SA MAS AKO?LEBO SI SA NEJAK NEOZYVALA...DUFAM,ZE JE TI LEPSIE...