Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bývanie s priatelom

Príspevok v téme: Bývanie s priatelom
slnecnica

Sme spolu už pár rokov, ja mám vlastné bývanie, on býva s rodičmi v inom meste, máme krátko pred 30tkou. Spolu sme vačšinou len cez víkendy, pretože pracujeme a máme aj záujmy, ktorým sa chceme venovať. Obaja sme akční, takže sa snažíme chvíle trávené spolu užiť si, čo najviac.
Problém je v budúcom bývaní, kedže ani jeden z nás nechce odísť z mesta, v ktorom býva. Rozprávali sme sa o tom milión krát, ale obaja sme v tomto veľmi tvrdohlaví. Mne by sa skomplikoval život tým, že by som bola pod dozorom jeho matky, cesta do práce by sa mi podstatne predĺžila, jeho drží doma koníček, ktorému sa venuje a nikdy by som nenútila vzdať sa ho, keďže ho miluje (až po mne) :-)
Ako by ste to vyriešili vy?

slnecnica

A ako sa prispôsobiť? Mám si nechať zničiť život jeho matkou? Alebo ho mám odtrhnúť od toho, čo má rád?
Prez55, nebudem to ani bližšie špecifikovať, ale ty by si poslal/a baču z Liptova bývať do Ba? :-) To je len príklad :-)

zewa

Pred sto rokmi som sa kvoli tomu rozisla s frajerom. Ani jeden nechcel ustupit. Ale rada do zivota: pokial mas vlastne byvanie, urcite nechod byvat so svokrovcami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prezyvka55

slnecnica vraj nejaky nespecifikovany konicek ktory sa ale isto bude dat vykonavat aj v nejakom inom meste alebo nie?