Ahojte chystam sa k dr.cervenovi na silikonove prsia opku mam1aprila....... podstupila som u neho aj mastopexiu aj horne a dolne viecka .....ak mate otazky kludne sa pytajte rada odpoviem......je to super odbornik a aj ako clovek je super citila som sa u neho v ordinacii ako doma a terazsi otvoril novu kliniku kde to je na velmi vysokej urovni:-)
Silikonove prsia
lila22..........ja som chcela tiez okruhle,ale povedal ze tie by my nesli ....a ked to tak citam skoro vsetky co mali prsia spadnute tak im davaju anatomy,no ale pojdem na druhu konzultacku tak to uz doriesim,tiez som to sledovala ale teraz ked to citam tak mam chaos a viem presne co sa mam konkretne pytat........no ja stale vaham ci dotoho pojdem.....fuuuuu,neviem si predstavit tu bolest a hlavne cestu zo slovenska do svajcu kde byvam a to este s malou...
Mojko323 ja mam presne také iste prsia.. chcel mi dať anatomy ale ja som mu povedala že chcem tie okrúhle, tak mi povedal že mi da tie a uloží ich trošku nižšie.. potrebujem vyplniť hlavne tu spodnú časť.. ale budem mať stredny profil, asi kvôli tomu že mam svoje prsia trošku ďalej od seba..mam 172 cm, 60 kl, 75 cm od prsiami..väčšie mi nechcel dať, povedal že to budú väčšie trojky a menšie štvorky..necháme sa prekvapiť :) možno by bolo dobré keby si priložila fotku ako si natom teraz..ja už pozerám pol roka veľa diskusií, halvne na omlazení.cz tam je aj kopec fotiek báb, čo mali pred a po.. Červeň robí naozaj krásne prsia, k inému chirurgovi by som asi ani nešla..
jajakarinka, rozmýšlam či si nedám aj ja tie 375 ml stredný profil to sme skúšali tiež a hovoril že by aj to bolo dobré.. kedy nás na druhý deň potom pustia? hneď ráno, či naobed?
jajakarinka............ved ano vsetko mam,myslm papiere na predoper.som tiez zo ziliny,preto som sa ta pytala ktoreho mas internistu,ja som si jedneho nasla a teda aspon v tel.bola super,len budem mat nato dva tyz.tak musim trosku poponahlat.....sestricka u cervena my povedala keby daco tak oni my tie implose objednaju lebo vie ze zijem mimo sk....no tak sa tam teda 4teho vyberiem.....presne na moje narodky....mozno my ich spravi ako darcek :-)platila si za druhu konzultacku?
Mojko323......no ked ty zijes v zahranici tak neviem ako sa robia predopetacne vak ked si volala sestricke tak ti vsetko vysvetlila vsak?ano ja uz budem mat po opke ale ved 14 uz tiez neni daleko:-) a ked budes na tej konzultaciivsetko sa popytaj ja som vcera mala na neho tolko otazok ale na kazdu jednu mi odpovedal a vsetko perfektne vysvetlil zlaty je aj jeho sestricky su super:-)
JAJAKARINKA...........ja som vcera volala ci ma byt aj rengen hrudnika,vraj ho nepotrebuju ale ked chces tak ok mozes dat spravit koli sebe......istote,co sa tyka obvodnej lekarky,ja nezijem na sk takze obvodaka nemam........no koli tej anestezii brnknem ale myslim ze ju robia tam......teda robi sa to to vsade kde ta operuju,pretoze anesteziolog ti tam bude davat anestezu tak on ta musi ;poznat;najlepsie ale ved uvidim.......takze 4teho mam tu druhu konzultacku........ty uz budes mat po.......
Mojko 323.....no takto najlepsie bude ked ti on povie ake teda budu vhodne nechaj to nanom co ti povie na druhej konzultacii...s tymi papierom co mi dali na predopetacne som isla k svojej obvodnej doktorke zobrala mi krv vysledky som mala na druhy den....vypisala mi listky na rentgen hrudnika potom listok k internej doktorke a listok k anesteziologicke ....tvoja obvodna doktorka by ti toto vsetko mala dat na predoperacne vysetrenia....tak zavolaj sestricke a spytaj sa teda ci si mad dat anestezu urobit v tvojom meste alebo tam na plastickej chirurgii
Lila22_.....to budes mat krasne stvorky on vie co robi nechaj to na nom .....vidis ja budem mat 370 gulate vysoky profil a pooperacnu podprdu budem mat 80C.....to zalezi od vysky od vahy od tvaru prsnika neboj budes ich mat kraaaaasne :-)
lila22......no mam take povednute slabe bcka......profil vysoky,neviem tiez rozmyslam nad 515kami ale ja som nechcela extrem velke,len vyplnit tu ;prazdnotu;ktora po kojeni zostaku mas pooperacnu podprdu?ala..........
Ahojte :-)ja už fakt neviem ako sa to počíta.. mne bude vkladať 350 ml okruhle ES stredný profil a vypočítal mi podprsenku 75/D.
mojko323 aké neaký základ? ak nie určite by som išla do tých 515.. a aký profil ti navrhol? vysoký alebo stredný?
jajakarinka...........ja by som chcela taake plne trojky,nechapem lebo ked si zapisoval udaje na papier pre sestricku tak podotkol no pri vas by bolo ok aj 515 a potom hovori staci ved to budete mat 4ky a s vasimi 5tky..........taak?ako dlho sa caka na vysledky krvi?kde si si dala v ziline spravit predooperacne?ja mam zatial dvoch internistov ale neviem sa rozhodnut,15teho opka a myslim nejak 9teho predoperacne.CO SA TYKA ANESTEZIOLOGA TO V PAPIEROCH NEMMAM A ZO SKUSENOSTI VIEM ZE SA TO ROBI PRED OPKOU KEDZE JU ROBI TEN ANESTEZIOLOG KTORY TI AJ TU ANESEZU DAVAT BUDE ,TAK NEVIEM