Ahojte chystam sa k dr.cervenovi na silikonove prsia opku mam1aprila....... podstupila som u neho aj mastopexiu aj horne a dolne viecka .....ak mate otazky kludne sa pytajte rada odpoviem......je to super odbornik a aj ako clovek je super citila som sa u neho v ordinacii ako doma a terazsi otvoril novu kliniku kde to je na velmi vysokej urovni:-)
Silikonove prsia
ja som mu najskôr povedala že nechcem m
Mojko323.... neboj budeme na teba mysliet a vsak tu budeme v kontakte a podporovat sa nebooooooj:-)
Ved nebojte,nebudem tam same....ale myslite namna ja som poslednaaaa,
lila22......ak mozem,tak ......ak si myslis ze si to prebrala dokladne s doktorom,tak myslim ze uz nemusis pochybovat a nechat to tak ako je............ja som asi iny pripad.....dost bola konzultacka odflaknuta.z mojej strany,bola som unavena a mala som aj z doktora taky isty pocit,preto to chcem riesit este jednou konz,ale ty ak myslis ze si to snim prebrala tak sa upokoj,viem ta pochopit hlavne ked citas ake maju baby implose a preco tvoj vecsi robi mensie prsia a pod,,,,,,,je to uz len na tebe ale druhou konzultackou tiez nic nepokazis,je mozne ze skncis na tej istej velkosti
Lila22.....pytala som sa ho a je tam rozdiel len 2-3mm jasne daj si tie 375 vsak aj on sam ti ich najskor navrhol ako mne .....ja som tam vcera bola na konzultacii a zmenili sme to ...no to by bolo fajn keby sme tam boli vsetky aspon by bola sranda by sme kecali :-)
Jajakarinka myslis ze si mam dat tych 375? Asi medzi nimi nieje velky rozdiel :/ hmm d
Ja mam prist na 8 kedze som z BA mi povedala sestricka..uz sa moc tesim..:)) skoda ze niesme vsetky v jeden den, aspon by sme tam boli spolu
Mojko323ja na 7:00
O KOLKEJ MATE RANO PRIST?Ja 7:45
Lila22 ... tak ked ti navrhol tych 375 tak si ich daj aj ja som to zmenila s tych 350 na375 ....no mne povedal ze ma pustia az poobede neviem preco ale ked je vsetko ok tak pustaju medzi deviatou desiatou doobeda..,.