Ahojte chystam sa k dr.cervenovi na silikonove prsia opku mam1aprila....... podstupila som u neho aj mastopexiu aj horne a dolne viecka .....ak mate otazky kludne sa pytajte rada odpoviem......je to super odbornik a aj ako clovek je super citila som sa u neho v ordinacii ako doma a terazsi otvoril novu kliniku kde to je na velmi vysokej urovni:-)
Silikonove prsia
Mojko323Takto ti to vysvetlim mne najskor robili madtopexiu upravu prs lebo ked som bola tehotna tak mi mooooc narastli a ked som stratila mlieko tak som ich mala mooooc vitahane no hroza tak mi ich upravil boli kradne trojky len ja som potom moc schudla a neostalo mi tam skoro nic ....ono zalezi aj od tvaru prsnikou aku velkost chces ja som nechcela velke chcela som take ako som mala pred tym cize svoje som mala triapolky ... kludne sa ho popytajked tam budes pretoze ja som mala taky isty chsos v hlave ako ty ....on mi to vseeetko vysvetlil a teraz som uz kludna.....a anestezu mi urobia tu u nas v ziline este som sa pytala mojej doktorky ci mam ist na anestezu tu u nad alebo tam ...a co mas napisane v papieroch? A ty budes mat inplantaty slzickovite alebo gulate?
JAJAKARINKA...........TAK TOMU UZ FAKT NEROZUMIEM,JA MAM 170CMM, pod 80,cez 84......ked som sa ho pytala na tu pooperacnu...povedal,ale do toho sa vopchate,mne to nejak nejde do hlavy............aNESTEZU TI ROBIA TAM,CI?lebo mmne napisali iba predoperacne
Mojko323.....ked zaplatis inplantaty do tyzdna ich mas na klinike ........no ja mam vysku 160cm pod prsiami mam 80cm a cez prsia90cm ja mam aky taky zaklad a poopetacnu podprdu budem mat 80C...dnes som si bola po vysledky krvi a az 14 idem na interne vysetrenie a potom na anestezu este nemam komlet vysledky .....
jajakarinka,,,,,,,,,,,,,no ved som si dohodla aj druhy termin na konzultaciu,mne urcil 445anatomy pretoze no po dvojrocnom kojeni my tam moc toho neostalo,kedze druhu konzultaciu mam 4teho tak implose mozem az po konzul objednat a neviem ci sa to bude stihat dodat ale myslim ze to nebude az taky problem,dnes som volala zo sestrickou a zabudla som sa nato spytat,predoperacne uz mas?a ake mas miery ?lebo mne povedal ze stymi 445budem mat tak c-d,ale pooperacnu podpprdu mam 80b
Mojko323.... ja som dnes bola na druhej konzultacii budem mat 370 eurosilikony gulate budu to vacsie trojky ja som to nechala na doktorovi pretoze on najlepsie vie co robi a zajtra si ich idem uz konecne objednat a opku mam1aprila mesiac pred opkou mi povedala sestricka ze sa maju objednat...ak ti smiem poradit a nevies sa rozhodnut chod na dalsiu konzultaciu a porad sa s nim
ahojte babeny,prosim vas ma niektora eurosilicony 445ml,mam 15april opku a stale sa neviem rozhodnut na velkosti kedze doktor tiez podotkol vraj 515 by boli tiez ok...............kolko dni pred opkou ste si objednavali `^nove prsicka''''??????????
rwwapr........vies ja ten hrudnik mam katastrofalny a zle sa citim .....
Raina.......daj si www.aesthetika.sk alebo www.aesthetika plasticka a esteticka chirurgia mudr.dusan cerven
Ak nemáš poškodene prsia nerob to, je to zbytočnosť.
Ahoj, mozem ta poprosit o nazov tej novej kliniky prip. webovu stranku...dakujem