Ahojte chystam sa k dr.cervenovi na silikonove prsia opku mam1aprila....... podstupila som u neho aj mastopexiu aj horne a dolne viecka .....ak mate otazky kludne sa pytajte rada odpoviem......je to super odbornik a aj ako clovek je super citila som sa u neho v ordinacii ako doma a terazsi otvoril novu kliniku kde to je na velmi vysokej urovni:-)
Silikonove prsia
Erika ahoj mám tento zákrok za sebou. Dlho som to popierala, nechcela som si pred nikým priznať, že by som niečo také podstúpila, ale dnes som pyšná na to, že som si urobila radosť, že som si splnila sen a dala si urobiť prsia po akých túži asi každá žena :)
Erika haoj tak záleží aj od toho z kade si. Aj keď si myslím že kvôli takémuto zákroku má zmysel cestovať. Ja som tiež na zákrok išla vyše hodiny, aby som sa dostala na kliniku ktorú som mala vybratú, ale viem že to stálo za to. Dobrí lekári nie sú všade, preto ich treba hľadať.
Erika máš aj nejakú cenovú hranicu za ktorú by si nechcela ísť čo sa tohto zákroku týka? Myslím že peniaze by nemali v tomto prípade hrať rolu, ale sú ženy ktoré práve na tom stavajú, tak aby sme ti vedeli poradiť, tak by bolo fajn aby si nám aj toto priblížila
- dakujem za rady
..mne je jasne ze podstupit konzultaciu by bolo asi najvhodnejsie aby som zistila tieto veci ibaze ja nemam jasno este ani v tom ze ku komu ist rozumies? ze proste este nie som rozhodnuta ani pre kliniku ani pre lekara
Erika najvhodnejsie by bolo keby si podstupila konzultaciu. Prave ta konzultacia pred zakrokom sluzi na to aby si sa oboznamila so vsetkym co ta caka a neminie. Aj pocas zakroku a aj po :)
Ja som si dala nadvihnut a trochu zvacsit prsia po porode mojich dvoch deti. Mam ich teraz tri roky. Mala som obavy, ale teraz to hodnotim ako to najlepsie rozhodnutie ake som urobila. Po operacii som sa musela par tyzdnov setrit, nesportovat, nedvihat tazke veci...uzivala som wobenzym, aby som sa z pooperacnzch ran skoro doatala
- potrebujem radu
..dostala som sa sice do starsej temy, ale snad to nevadi a budete mi vediet poradit aj tie co uz maju zakrok dlhsiu dobu za sebou..chcela by som vediet ako je to pred zakrokom co je potrebne podstupit, aky prebieha zakrok a vsetko okolo toho...chcem si dat urobit prsia len by som chcela vediet co vsetko ma bude cakat ak do toho pojdem
Ahojte,
pred mesiacom som bola na zvacsení prs, vyberu implantátov sme s doktorom venovali patricný cas. Mala som predstavu okolo 300, slzickové. Doktor ma pomeral a navrhol 345ky. Zdali sa mi velke na moju utlu postavu, ale teraz nebanujem a som rada, ze som doverovala doktorovi. Vysledok je supeeeer, jazvy uz takmer neviditelne.
Ahojte.som tu nova v podstate, o tri tyzdne ma caka operacia, dnes sim bola na konzultacii. Mam navrhnute 250-270ml max 300...mentor okruhle...bohuzial profil som sa zabudla opytat...dr je skor za tie mensie, ja som si povodne myslela, ze pod 300ml to isto nebude....mam 164cm a 44 kg...prsia asi tak stredne B. Chcela by som hlavne vyplnit objem a mat plnsie C...myslite, ze by stacila doktorom navrhovana velkost? Nechcem vzhladom k mojej tenkej postave nic objemne, ale ani nechcem potom lutovat, ze mohli byt vacsie.a dr su,co tak citam, skor za mensie prsia.
Som viac zmetena po konzultacii, ako pred. A to som vsetky mozne diskusie precitala.