Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikonove prsia

Príspevok v téme: Silikonove prsia
jajakarinka

Ahojte chystam sa k dr.cervenovi na silikonove prsia opku mam1aprila....... podstupila som u neho aj mastopexiu aj horne a dolne viecka .....ak mate otazky kludne sa pytajte rada odpoviem......je to super odbornik a aj ako clovek je super citila som sa u neho v ordinacii ako doma a terazsi otvoril novu kliniku kde to je na velmi vysokej urovni:-)

jajakarinka

Mojko323..... no ja mam internistku dr matusikovu a je velmi dobra .....tak nech ti ich objedna sestricka a budes mat pokoj a istotu ze ti pridu ...jeeeej tak narodky nooooo to by bol super darcek :-) nie za druhu konzultaciu som neplatila .......

Lila22

Dohodni to s nimi na tej konzultačke 4teho alebo oni sú veľmi ústertoví a so všetkým ti pomôžu..hlavne aby ste vybrali správny implantát.. poprípade mu ukaž aj fotky čo by si približne chcela..

mne veľa dala stranka www.omlazeni.cz, ke´d sa zaregistruješ, môžeš si pozrieť fotky dievčat a tam je ich fakt dosť.. tam uvidíš aj práce Dr.Červeňa

mojko323

ok,mne tak najviac povedal internista ze rengen pluc,cize hrudnika ale u cervena my povedali ze nemusi byt,ja som bola v novembri u zenskeho a chcela som ist na mamografiu ale povedal ze tam nevidi teda neciti nic,vraj nemusim.......vies ja nezijem na sk a nemam tam ani zdravotnu,takze vsetko si hradim sama.......len aby som to stihla ale ked som volala do BB tak my sestricka povedala aby somm jej brnkla keby cosi a vraj my vybavi ich internistov asi este z novamedu.........

Lila22

odbery mi beru 19.marca a výsledky z laboratória neviem kedy budú, ale max. do 8 dní. A s nimi idem 28.marca k internistovi a ten na základe toho spraví interné predoperačné vyšetrenie. čo sa týka toho SONO vyšetrenia prsníkov. Máme v rodine rakovinu prsníka.. sprievodný list ti vypíše gynekológ. To sono je dôležité pred opkou.. máš nárok na sono 1 krát za dva roky zo zdravotnej poisťovne.

mojko323

lila22........no ja mam tiez skusenost ze to robi anesteziolog pred operaciou....ale jakarinka tu pisala ze robisi,ja som si volala na sk koli internemu pred.vys a sestricka my povedala co vsetko potrebujem a potom sa my pytala koli anestez.ja som jej povedala ze to sa robi tam,pretoze aj to tlacivko ktore som dostala info.list pred anestezilog.vys.vyplnis z anestezilogom a ked sa kukam na podpisy tak je tam BB tak to budu tam robit.....myslim,ake robis SONO VYSETRENIE?to 28ti beru krv a az o 10dni vysledky?ci ake myslis vysledky od obvodnej?

Lila22

nie nerobím,,,, to treba??? :O ja to mam takto.. 18.marca mam SONO vyšetrenie, 19.marca ide na odbery..28. mam výsledky od obvodnej a snimi idem k internistovi.. a 02.apríla mam opku.. tie anest. vyš. sa robia tesne pred opkou nie? to by mal robiť ten anesteziológ ktorý bude pri opke,, preňho sú dôležité výsledky z odberov a od internistu..aspoň takto myslím žeby to malo byť..

Lila22

No aj mne ich chcel dať.. viac sa mi pačia okrúhle ale videla som od neho aj anatomy a vizerali ako okrúhle :) neviem, treba mu dôverovať, on to ma v oku..dobre že ideš ešte na konzultačku keď si si neni úplne istá.. oni sú mesiac presťahovaný, písala si na tento mail?

info@aesthetica.sk

10 dní je dosť podľa mňa, budeš ok neboj :)445 ml je dosť pokiaľ máš dvojky ako si písala.. aj ja mam dvojky a s 350 ml mi povedal že to budú väčšie 3 menšie 4.. tak ty budeš mať so 445 ml tak ako ja, lebo maš trošku širší hrudník.

mojko323

lila22..........no dali sme tu 445ml ale idem 4teho na dalsiu konzultacku,tak uvidim,ale myslim ze necham tie anatomy vyzeraju prirodzene ale da sa to aj pri okruhlych dosiahnut,ja som potom ako my povedal ze radsej anatomy netlacila nanho ze chcem tie okruhle,nejak my to vyhovoril,no ja natie komplikacie nechcem ani pomysliet ale neda sa.......10dni po opke cestujem do svajcu tak to bude oto komplikovaniejsie.........nevies preco neodpovedaju na mejliky?predttym my vzdy asistent do dvoch dno odpovedal na otazocky a teraz uz mesiac nic

Lila22

Ano aj mne to hovoril ale ja som chcela okruhle, preto mi povedal že mi ich uloží nižšie, že to robil aj jednej celebrite a vizeralo to super..uvidíme, potom ti pošlem fotku, ja mam operáciu 02.apríla..tej bolesti sa neboj, ževraj sa to da vydržať, toho sa najmenej bojim..skôr sa bojím aby nedošlo časom k nejakej komplikácií :/ čo ti povedal akú veľkosť ti spraví tych 515 ml?