Partner na urovni - skúsenosti ?

Partner

Partner na úrovni je obyčajná platená sociálna sieť, vytvorená za účelom zisku jej vlastníkov. Ak sa na tejto zoznamke zoznámia max. dvaja zo sto, tak to je úspech. Keby malo zmysel zoznamovať sa cez túto zoznamku, už dávno by bolo minimálne štatistiky o počte zoznámených ku počtu prihlásených. To však zjavne chýba. Moja rada je, ak sa chcete s niekým zoznámiť choďte do terénu, rozhodne nie na zoznamku partnernaurovni, lebo ak na tejto zoznamke partneri sú, tak úroveň určite nemajú .....

0vecka

Inak podla mna by to bol super napad. Mohli by si tych ludi pozvat osobne zistit co su to za ludia atd a profily by im potom spravila ta firma. Tym by sa vylucili ludia co si z toho robia len prdel a na zaklade nejakych objektivnych kriterii by mohli vybrat ludi co sa fakt k sebe hodia.

Moja_skusenost

Partner na urovni nie je nic ine ako komercna stranka nemeckeho vlastnika zalozena na psychologii osamotenych ludi a vzbudzujuc dojem, ze si clovek moze prostrednictvom "na urovni" zoznamovacej stranky skutocne najst niekoho hodiaceho sa k sebe. Navyse je VIP ucet zalozeny na principe mesacnych platieb prostrednictvom kreditnej karty, kde nie problemom jednoducho zaplatit clenstvo, ktore bude automaticky predlzovane s povinnostou platit dany pausal napr. pri trojmesacnom VIP zaplatite automaticky 15€/ mesiac a pokial nezrusite predlzenie, budete automaticky o 45€ lahsi... vyskusal som VIP na 2x po jednom mesiaci... ponuky chodili z Prahy, Kladna, Brna, Bratislavy...a to napriek ohraniceniu na 50 km okruh. Platby za takto podpriemernu stranku a prakticky minimalne moznosti zoznamit sa neodporucam... ludia, chodte skor do spolocnoati, zabavit sa, porozpravat, vymenit si usmev (realny), a ak uz sa to neda, skuste netove zoznamky, kde nie je potrebne davat neskutocne peniaze nemcovi, ktoremu zalezi len na zarobku, nie na "serioznom zoznameni" svojich klientov... tolko odo mna, pekny den. S pozdravom P.

Partnerka

Zdravim. Ja som sa s mojim manzelom spoznala na zoznamke partner na urovni a teraz cakame dieta :) spojili nas najma spolocne zaujmy.

Sakal

Čo sa týka zoznamky prtner na urovni sú to zbytočne vyhodené peniaze za obdobie,kedy som mal zaplatené členstvo som si nepísal ani s jednou a to ešte nehovorím o tom, že by som si tam mal najsť partnerku, no bol som najivný najsť si niekoho, nabudúce račej investujem peniaze do seba, než niekomu na splátku nového Bmw, všetko je to len o tom aby si niekto namastil kapsu, možno sa tam ludia zoznámia, ale asi podla pravdepodobnosti že najde ihlu v stohu slami....

Hladamlasku

Solista, neverila som že odpíšeš, ale potešilo ma to:). Napíš mi na mail. Myslím, že by som ťa chcela najprv trošku viac spoznať. Aspoň info odkiaľ si a tak podobne. Čo by sme si mohli napísať v súkromnom maily.
91patriciarm@gmail.com

Solista

@Hladamlasku možno ak by sa dali dokopy dvaja čo majú smolu. Tak výsledkom by mohlo byť šťastie. :) Nič horšie, ako že ostane každý sám ak by to náhodou nevyšlo, sa stať predsa nemôže. ;-) ak by si to chcela skúsiť tu je moje číslo 0911 051350 môžeme niečo vymyslieť ;-)

Solista

@Hladamlasku možno ak by sa dali dokopy dvaja čo majú smolu. Tak výsledkom by mohlo byť šťastie. :) Nič horšie, ako že ostane každý sám ak by to náhodou nevyšlo, sa stať predsa nemôže. ;-) ak by si to chcela skúsiť tu je moje číslo 0911 051350 môžeme niečo vymyslieť ;-)