Ahojte, chcem sa opytat, ci ma niekto z vas skusenosti s net zoznamkou Partner na urovni? Ked zaplatim ten VIP poplatok a potom uz viac nechcem, ci nebudu odo mna pozadovat aby som zas platila.
Partner na urovni - skúsenosti ?
Platit za to ,ze MOZNO niekde na nete je ten moj vysneny "zlaty grál" ??!!!
Si radeji zaplat konto na CLB :DDD
(ale nie ,len zartujem)
Plati sa iba cez platobnu kartu (zadas udaje z karty do formulara), ktora je na meno, alebo cez internet bankig. Iny sposob nie je. Plati sa bud cca 5€ na mesiac ale to je rocne, a potom uz je vyssi s vysii poplatok. Najvyssi je cca 14€ ale v tych vseob. podmienkach je to blbo vysvetlene. Ja som to chcela iba na mesiac, potom by som si s dotycnym pisala uz cez sukromny mail.
datelinka11 ako sa tam vlastne plati? Kedysi sa dala na slovensku na pumbpe kupit taka karta s kreditom co si mohla pouzit na platenie na nete, neviem sice ci to existuje ale je to dobra volba, urcite by som si to zaregistroval na falosne meno, novu emailovu adresu a novu simkartu kupenu na bazosi ktora je uz na niekoho aktivovana.
a kolko chcu? v DE je napr normalne ze je kazdazoznamka platena alebo aspon drviva vecsina...
0vecka no nech skusi, ale ked bude musiet niekde posielat smsky alebo platit za spravy od inych nech si potom na toto spomenie aby vedela ktora bije :)
Robia aj za muzov, oni totiz potrebuju aby odpovede boli ako od nejakeho lepsieho alpha male nie od avarage joe.
No takto, ja sa chcem seriozne zoznamit. Chcem najst normalneho chlapa a mat vazny, perpektivny vztah. Mam iste kriteria ale nedrzim sa ich striktne, nemam ani prehnane poziadavky, nie som namyslena.
Uz som skusala pokec, ale tam uz som to vzdala. Mam vyse 30r. a pisu mi tam mladi zajaci cca 20r., ktori ,ma chcu iba na jedno. Uz nemam na to nervy. No a ten partner na urovni vyzera byt normalny zoznamka, len je to platene. Bojim sa iba toho, ze ked zaplatim raz a potom uz nebudem chciet, ze s tym bude problem
ibaze datelinka je zena tie operatorky vecsinou nahradzaju zeny lebo muzov tam byva dost...
Neviem ci to je tento pripad ale poznam ludi na slovensku co maju zoznamky pre europsky trh(nemcov, rakusanov) a 90% profilov je ovladany operatorkami
tak ich sem postni a precitame...