Ahojte, chcem sa opytat, ci ma niekto z vas skusenosti s net zoznamkou Partner na urovni? Ked zaplatim ten VIP poplatok a potom uz viac nechcem, ci nebudu odo mna pozadovat aby som zas platila.
Partner na urovni - skúsenosti ?
2 pompiKolacik ale chodi len ak je z hornej dolen kde v okruhu 100km zije tak 20 000 ludi tak je mozne ze ne ak byva napr v BA tak skoro urcite tam ten "pravy" je...
Ked ma baba konto bez fotky znamena ,ze ju unavuje ta "pestrost chodov" ktora sa jej ponuka a ktora je v skutocnosti casto klamliva - proste prazdno ,absencia ludskosti
Unavena ..... a bodka. Spokojny ropny zdroj !
Ovecka
ako si to pekne napisal . Mozno mas pravdu ,ze ziadny vhodny na net nechodi ... fuuuu no
Budem datelinke drzat palce ,aby nasla toho .... ;)
Sejla a prifiltruju sa profili kt su ovladane cez operatovor ktore sluzia ako core pre zoznamky.
Som normalna baba. Ci som pekna? To musia posudit ini :) Na pokeci mam fotky realne. No ohlasuju sa mi tam cca 20r., alebo aj v mojom veku, co chcu iba flirt.
Chodim do spolocnosti, ale tazko tam cakat na niekoho, ze ma pozve na kavu. Pochopia ti, co maju nad 30r. ako ja
Pompi a ked ma baba konto bez fotky ? :-D
2 pompiKolacik netusime ako vyzera... ale je pravda ze priemerna zenska ked si niekde da svoje foto a nema nejake prehnane naroky tak ma dobru sancu najst si aj takto partnera ale horsie je to ked byva niekde v hornej dolnej kde sa v okoli proste nenachadza dost vhodnych partnerov a kolko z tych vhodnych chodi na zoznamky? podla mna je dost mozne ze ziadny.
ja som to skusil raz ked som mal asi 17 a akoze dost divny ludia tam su ...
Samozrejme 5eur je v pohode Ovecka ,ale videla som stranky ,kde sa platia neskutocne palky . Ono by stacilo ,ak je slecna .... slecna PO-hladna ,hodit na nejaku tu soc. siet dokonale nastajlovanu ,stylovu fotku ,kreativnejsiu ako tie ostatne a mas o sebe vytvorenu nejaku tu "bublinu" presne podla vasich/nasich predstav . A pochybujem ,zeby sa nenasiel nejaky ten vhodny . V tomto pripade mozes preberat a ked ti uz ta dokonalost lezie cez lebku ,da sa foto z realu a ...... "svaty gral" :)))
2 pompiKolacik a tak ke d je nespolocenska nechodi von tak lepsie ako sediet dom ana riti a nerobit nic okrem toho ak by to bolo 5 EUR mesacne tak mi to nepride vela...
Jaj to len 5euri ? Tak som nic nepovedala ,sorry :)