Ahojte, chcem sa opytat, ci ma niekto z vas skusenosti s net zoznamkou Partner na urovni? Ked zaplatim ten VIP poplatok a potom uz viac nechcem, ci nebudu odo mna pozadovat aby som zas platila.
Partner na urovni - skúsenosti ?
"na urovni" :D jasne :D su tam rovnake hoväda podaktori ako na kazdej zoznamke,ktora je zadarmo :D mna by to ani vo sne nenapadlo platit nejake clenstvo na zoznamke :D bola som kedysis zahlasena na nemeckych zoznamkach,zadarmo samozrejme a potom po case ma zablokovali a lakali ma krasnymi profilmi muzov,aby som si zaplatila clenstvo,lebo oni mi "akoze" do profilu nakuknut mohli,ale ja uz nie :D :D mala som tam prezreteho skoro kazdeho s fotkou a nikdy som tam krasavca nevidela :D a zrazu sami fesak bol na mna zvedavy :D :D
ked to neprekaza jej tak ja budem len rad :D tak mi napis tam na mail .) a neviem ci si gupka robila sradnu alebo nie :D este mi nikto nenapisal a pravdepodobne ani nenapise :D
Ja som raz hladala na internete jednu pesnicku, ktora sa mi velmi pacila a chcela som si ju stiahnut. Po dlhom hladani som ju nasla a stiahla, malo to byt akoze stahovanie zdarma. No este pred stiahnutim bolo potrebne uviest e-mailovu adresu a aj postovu adresu. Bola som este mlada, hlupa a v tychto veciach neskusena, tak som ju uviedla a pesnicku som si stiahla. A potom sa to zacalo. Zacali mi chodit rozne faktury na dost vysoke sumy. Ked som ich odmietla uhradit, prisiel na nasu postovu adresu k mojim rodicom vyhrazny list, vraj posledna predzalobna upomienka, ci take cosi. Tak som to zaplatila a odvtedy nam nejake tie faktury na e-mail chodili priebezne, pricom spolocnost stale menila svoje meno, raz sa volala tak, inokedy inak, az som sa raz odkialsi dozvedela, ze ludia vystupujuci pod tymito menami su podvodnici, nemame na ich vyzvy o zaplateni reagovat a nemame im nic platit. Vraj zaplatenie poplatku by znamenalo, ze sme s nimi "akosi spojeni" a vyuzivame ich sluzby. Pritom som si len raz v zivote odtial stiahla jednu jedinu pesnicku a potom uz nikdy nic viac, hoci mi aj chodili vyzvy a linky na stahovanie. Nakoniec som zrusila e-mailovu adresu a odvtedy mam pokoj od platenia, aj od ich otravovania. Uprimne a narovinu - to som si radsej mohla kupit original CD, na ktorom je ta pesnicka a este aj mnoho dalsich CD a vyslo by ma to lacnejsie. Odvtedy stahujem pesnicky uz iba z jednej stranky, z takej, na ktorej sa netreba registrovat a ak tam nenajdem pesnicku, ktora sa mi paci, tak sa proste zmierim s tym, ze ju v mp3 prehravaci mat nebudem. Fakt som bola blba, ale clovek sa uci na vlastnych chybach. Alebo aj na cudzich... Sice sa v mojom pripade nejednalo o zoznamku, ale - Datelinka 11, na zaklade mojej zlej skusenosti, sice iba jednej, ale staci mi, ti radim, radsej na tu zoznamku nechod. Skus pozriet inzeraty aj v casopisoch, jasne, ze nie v nejakych teenagerskych, ale skor v dospelackych, pripadne na internete vyhladaj ine zoznamky, na ktorych platit netreba. Zamerne sa odmietam registrovat na akychkolvek strankach a z casu na cas zrusim e-mailovu schranku a zalozim si novu, aby ma neotravovali reklamy. S telefonnym cislom robim to iste.
dasdsad ja mam kolegynku nezadanu, pochadza z Trebisova ale ma cez 30 to beries aj take? :-D
Akoze teba lakaju starsie dievcata? Lebo gupka pise ze ma 27 tak sa pytam ci dat vediet aj kolegynke o tebe :-D Len neviem ci by ona chcela take mlade usko lebo sa mi zda ze gupka si robi srandu z teba, aspon predpokladam.
a to ze mas 27 to mne neprekaža :D len ked is enrobis sradnu tak je to okay :D tak dufam a cakam ze mi tam napises :)
gupka ja som tiez z vychodu Michalovce :) thedevilyou@azet.sk mam tam ze so zena bo sa to nedal zmenit...:D ale som to ja tak tam mi napis :)
Je to mašinka na peniaze. Navyše neupozornia vopred na všetky podstatné veci ohľadom platieb. Samotné zrušenie VIP členstva je pomerne komplikované. Nič mi tá služba nepriniesla. Neodporúčam vôbec.
dassad a odkial si? Ja som z vychodu, okres Sabinov. A ked mam 27 tak co? :D
Treba si dať pozor na ukončenie mesačneho clenstva. Majú totiž 7 dnovu vzpovednu lehotu. Teda ak som clenstvo ukoncil dva dni pred ukoncenim mojho mesacneho clenstva, vypoved prebehla az o sedem dni, a tým padom mi zauctovali dalsich 22€ nutene navyse ! Nikde to neuvadzaju, kym si neprecitate VOP.
:)