Ako sa toto ochorenie prejavuje, aké sú príznaky, dá sa vyliečiť...Má niekto skúsenosti, počul o tom niečo. Vopred ďakujem za reakcie
Rakovina lymfatických uzlín
miskky máš aj nejaké iné ťažkosti? nočné potenie? táto diagnóza sa totiž dlho stanovuje, doktori neviem prečo skúmajú najskôr tisíc iných veci... prípadne zvýšená teplota, slabosť... máš niečo z toho?
ahojte ja mam tiez jeden problem ktory trva uz dlho. mam zvacsene lymfaticke uzliny uz vyse pol roka... tvrdili ze mam slabsiu mononukleozu sposobenu virusom CMV a vsak teraz mam uz vysledky dobre a stale mam uzliny,....neviete nahodou ako dlho to trva kym by mi vymyzli???? dakujem
Prijemny podvecer prajem , no ja m´´am v rodine dost vela skusenosti s rakovinou. Mamka prezila rakovinu v pokrocilom stadiu .dva nadori v prsniku a 6 v podpazusi , co bolo zhubne aj uzliny. Vyliecili sme to zazrakom a to vdacime dobrej hube kumbuche. ktora ma dostatok enzymov a betaklukanu ktory pomahal regenerovat telo a branil pred rakovinovými bunkami. Distribujem tuto hubu. Ak chcete poradit ,kludne napiste na email. distribucia.kombucha@centrum.sk alebo tel.c 0905 700 401
Maik, napis davky spomenutych.
Nezabudaj, ze 15 rocna ma ovela silnejsiu odolnost a mensie zamorenie nez starsi. Pre starsich treba toho viac. Hlavne na odmorenie enzymi a tekute zeolity a masivne davky betaglukanov a silnejsie protirakovinne ako graviola a lapacho, pripadne Samento.
Ahoj Janka, prosím Ťa napíš mi, rád Ti pomôžem. Pre Tvoju informovanosť - čerstvý prípad celkového uzdravenia je 15 ročné dievča, ktoré malo 29 ložisk roztrusenej metastáze rakoviny, nebola ani na chemoterapii,pila aloe vera gel, colostrum a probiotika, nič viacej. Bola sledovaná odborným lekárom na tieto produkty - od nem.spoločnosti. Dnes je z nej zdravá kočka. Lekári tomu nechcú uveriť - ani veľa tých, ktorí to budú čítať.
moja mamina ma toto ochorenie a bude chodit na chemoterapiu poredte mi prosim aka je sanca na to ze sa z toho dostane
Graviola, beta glukany,CQ10, collostrum artemisinin atd.Toto vsetko bolo (v spravnych davkach, samozrejme) pouzivane uspesne na vyliecenie z roznych rakovin, pripadne na zvysenie imunity proti moznemu navratu
Ee, je to stránka www.lymfom.sk a česká je www.lymfomhelp.cz
skus stranku lymfom.cz tusim je to stranka venovana hodkingovym aj nehodkingovym lymfomom {rakovina LU najdes tam aj pribehy vyliecenych
Veď ja ani netvrdím,že sú onkomarkery zamerané na zistenie rakoviny lymfatických uzlín.Čítala som len,že zvýšené hladiny onkomarkerov môžu poukazovať na onkologické ochorenie.Musia sa urobiť ešte ďalšie vyšetrenia.
Tu ahoj: vygoogluj si to na :www.google.sk a zadadaj rakovina
lymfatických uzlín alebo onkomarkery
a daj hľadať v stránkach písaných po slovensky.