Ako sa toto ochorenie prejavuje, aké sú príznaky, dá sa vyliečiť...Má niekto skúsenosti, počul o tom niečo. Vopred ďakujem za reakcie
Rakovina lymfatických uzlín
Samozrejme treba zistit, o co sa jedna s tou uzlinou.
Ale ja by som aj tak uz davno bral sirokospektralne antimikrobialne latky, lebo uzliny sa zvacsuju ako nasledok zapalov, ked blizko nich sa mikrobialnou cinnostou vytvaraju toxiny alebo zapalove loziska.A betaglukany.
Toxiny a rozne mikroby vedu k zvysovaniu poctu znetvorenych buniek a ked pocet vytvorenych presiahne kapacitu tela ich znicit, vytvori sa nador.
Preto treba infekcie adresovat, tak isto zapaly z nich vyplyvajuce a cas na to je "nie zajtra, ale vcera", tj obrazne povedane, netreba cakat a treba sa zacat branit co najskor, kym je poskodenie minimalne.
Spomeniem sirokospektralne antimikrobialne:GSE, oreganovy olej, extrakt z olivovych listov, graviola, lapacho, collostrum...
Antiviralne som spomenul mnohokrat:
podla poradia ucinnosti
zinok, selen, Lactobacilus bulgaricus, aloe vera, L-lysin, echinacea, baza, astragalus, GSE, lapacho, extrakt z olivovych listov a najsilnejsi, co poznam, chaparal.
Protizapalove:
curcumin, quercitin, bromelain, boswelin, GLA, aswagadha, triphala, VODA!...
Nejake jadierka sa tu v diskusii spominaju, neviem ake. Ak ma mama nieco na krku a neciti sa dobre, najprv treba zistit co to na krku ma - cestou praktickeho lekara. Na jadierka je cas potom, ked bude vedietnco jej je.
Rakovina lymfatickych uzlin, ako je to tu pomenovane, je velka skupina roznych zhubnych ochoreni lymfatickeho systemu, ktore sa navzajom lisia histologicky, biologicky, svojou prognozou a aj tym ci a ako sa liecia.V zasade pdozrive su zvacsene uzliny ktore niesu bolestive, maju viac ako 1,5 cm, je ich viac, su v zhlukoch a hlavne sa postupne zvacsuju a pribudaju. Drobne LU na krku alebo v rozkroku su castym nalezom, tzv reaktivne zvacsene uzliny. Casto nie su ziadne priznaky, ale mozu byt potenie (v noci), chudnutie, teploty, najma navecer. Vela pacientov s lymfomami je vyliecitelnych, to zalezi najma od histologickeho typu a inych faktorov. Zakladnu diagnostiku zvacsenych uzlin robi prakticky lekar a ten ak si nieje isty odosiela pacienta k odbornikovi. Ak je uzlina podozriva, treba ju dat vybrat a odoslat na histologiu.
Mne bola uzlina vybrata a je v poriadku, akurat ze o tri mesiace neskor som objavila hned vedla tej vybratej dalsiu uzlinu, boli ma, je mensia ako ta, co vybrali. Na krku mam bolavu tiez...Lekar vravi, ze je to ok. Za podozrive sa povazuju uzliny, co maju nad 1 cm. Moja vybrata mala 0,7 cm a ta na krku ma pol cm. Ale uz mi lezie na nervy, ze mam bolestive uzliny. Beriem betaglukany a pravdepodobne pojdu vonku zuby mudrosti (osobne si myslim, ze uzliny strajkuju kvoli nim, dva nemam prerezane vobec a tie bolave uzliny mam v tej casti tela, kde mi pravidelne raz za tyzden opucha dasno, ako sa zub mudrosti uz aspon dva roky snazi vyliezt...)
simona, akú veľkú ju máš? aj ja mám na krku asi vo veľkosti hrášku. a tiež sa neskutočne bojííííííím
Dobrý den , ja mám yvacsenu yatial len jednu lavu uzlinu bola som na Orl vysetreni a doktorka mi povedala ze na 99 ,9 percenta nemozem mat rakovinu ale mna vobec neboli hrdlo teplotu mam tak maximalne do 37 a jednoducho nechcem sa dta tak lahko odbit .Mám este bolesti krčnej chrbtice.. Možte mi niekto poradit aký doktor vám vlastne diagnostikoval rakovinu ?
18. marec 1998.
Od Lee Tessinovej sme dnes dostali tento krátky list.
„Som veľmi rada, že ktosi zverejnil všetky tieto informácie na internete. V roku 1980, keď som mala 40 rokov, mi bol diagnostikovaný Hodgkinov lymfóm, štádium 1. Počas čtyroch mesiacoch drámy som nedovolila žiadne invazívne liečby okrem malej biopsie zväčšenej lymfatickej uzliny na krku, a bolestivého vyšetrenia kostnej drene. Odmietla som ponuku chemoterapie, odmietla som ponuku rádioterapie a namiesto toho som užívala B17 v injekčnej i tabletovej forme a jedla som hromadu jadierok. Kompletne som zmenila stravu a užívala som MEGADÁVKY vitamínov a minerálov, ktoré mi predpísal výživový lekár. V 1990 roku mi bolo povedané, že žiadnu rakovinu nemám. Povedal mi to ten istý lekár, ktorý mi ju predtým diagnostikoval. Odvtedy som s rakovinou nikdy problém nemala.
18. február 2000 (Non-Hodgkinov Lymfóm)
Michael Roy pred 5 rokmi cítil, že v jeho lymfatickom systéme sa dejú zvláštne veci. Koncom 1999 roku bol ortieľ vyrieknutý pod menom „malobunkový folikulárny Non-Hodgkinov lymfóm“. Do konca decembra začal byť nádor veľký a bolestivý. 24 decembre Michael začal prijímať vitamín B17, jesť kvantá jadierok, megadávky vitamínu C, čerstvý ananás a jednu alebo dve slabé dávny chemoterapie. Do dvoch dní bolesť celkom ustála a opuchy lymfatických uzlín v podpazuší a na krku sa zmenšili. Kontrola na onkológii potvrdila úplne vymiznutie hŕče v podpazuší a podstatné zmenšenie ostatných nálezov. Na ceste z onkológie Michael havaroval a celkom zničil nové auto. Vyšetrujúcemu udivenému policajtovi povedal, že to nevadi, lebo hlavné je, že porazil rakovinu.