Ako sa toto ochorenie prejavuje, aké sú príznaky, dá sa vyliečiť...Má niekto skúsenosti, počul o tom niečo. Vopred ďakujem za reakcie
Rakovina lymfatických uzlín
janka, bez alternativnych prostriedkov je slaba sanca, zialbohu. Chemoterapia oslabi telo a znemozni jeho boj s chorobami a novou rakovinou, ktora sa neustale v tele vytvara a ktoru telo pokial je silne a zdrave vie uspesne potlacit.
Uvediem starsie tabulky, odvtedy sa ale zialbohu velmi malo zmenilo:
C:Documents and SettingsRNGDesktopcancer survival.mht
poradte mi prosim ja som tu pisala nedavno a mamina skoncila na chemoterpiach a velmi zle to znasa aka je sanca na uspech.dakujem
fifinka za 3 roky by si už mala uzliny kompletne všade... takže to nebude ono :) ale za istých okolností bolia aj pri rakovine
Okrem silnych protipliesnovych pripravkov je NUTNE pit 2 a pol - 3 litre cistej nemineralnej vody denne, vyborna je lyzicka skorice v pohari teplej vody 3 x denne, vyborny je cesnak, Kolostrum. Upozornujem hlavne ne tu vodu, ak lymfa nema dostatok vody, vsetko ostatne je takmer uplne zbytocne.
fifinka, zaplesnene telo alebo rozne premnozene virusy, ktore sa nachadzaju v kazdeho tele to mozu sposobovat.
Na plesne je oreganovy olej, nizkosacharidova dieta a hodne kokosoveho oleja(nahrada za cukry)
Na virusy su antiviralne:
zinok, selen, probiotika, aloe vera, l-lysin, GSE, oreganovy olej, extrakt z olivovych listov,echinacea, baza, astragalus a velmi silny je chaparal
A v noci sa nepotim.
Ahojte, mozem mat ja tuto chorobu? 3 roky bolestiva uzlina v slabine, rok bolestiva uzlina pod bradou, obcas sa citim slabo, obcas zvysena teplota (36.9-37-37,2 nie kazdy den). Inak som ok, len ma tie uzliny bolia, pri rakovine nebolia, citala som.