čo máte do faku s tým sebavedomím, choďte už do prdele, je nejaký problém, automaticky nízke sebavedomie. To si už inú diagnózu vymyslieť neviete?
Nemá sedeť na riti, to je blbosť. Ale dajme tomu, žije baba, má kamarátov, a chodí sa s nimi baviť. Naraz spozná úplne iného chalana, ktorý nepozná jej predošlých priatelov.
Prvé čo by malo byť, by malo byť zoznámenie svojho priatela s týmito kamarátmi, aby vedel niečo o svojej priatelke a lepšie ju spoznal. Potom sa poprípade rozhodol, čo a ako bude, a myslím že správna baba by mala toho priatela na akcie volať so sebou. A správny chalan by jej v tom mal s radosťou vyhovieť a proste nejako vzájomne by to mali spraviť aby sa tam niekto nenudil a nesedel na silu... Ak chce ísť baba bez priatela, tak je nejaký problém (možno ten priatel neni pre ňu všetkým a úplne ju nenaplňa). Ak nechce priatel ísť, tak môže mať na to dôvod, (práca, choroba...) ale mal by spraviť kompromis a sem tam by mal ísť s ňou sa zabaviť, veď to je normálne.
Akurád niekomu stačí raz za mesiac, inému stačí raz za rok, niekto zase potrebuje niekolko krát za týždeň. Žial, aj v tomto môžu nastať rozdiely a aj na tomto môže vzťah krachnúť. Verím priatelke, že keď ju pošlem niekde, že tam neskočí po prvom chlapovi, verím, že ak by ju niekto obťažoval tak mi to povie a ja mu poprípade rozkopem riť, ale neverím, že neexistuje situacia, kedy by mohla zlyhať. (Našťastie v mojom prípade verím, ale to záleží na priatelke, inej by som ťažko tak veril)
To platí analogicky aj pre opačné pohlavia.
Sami viete, že medzi mužom a ženou vždy prebiehajú nejaké signály, nikdy to nieje len tak, môžete tvrdiť že vaši kamaráti sú naozaj len kamaráti, a k opačnému pohlaviu sa správate ako akémukolvek človeku, ale toto funguje len za istých okolností. Musíte mať ružové oči len pre svojho priatela/priatelku a dostatočne musíte partnera milovať a musí vám vo všetkom byť ten najlepší. Ale vo vela prípadoch to tak nieje, ste potom mierne otvorený aj novým príležitostiam a niekto viac, niekto len máličko a teda sa môže stať, že zrazu zistíte, že chcete iného partnera. Logicky ten partner sa tohto obáva, a to nieje nič zlé, je to zdravá a prirozdená žiarlivosť. No zároveň, ten partner by vám mal dávať dôvod, aby ste ho zmeniť nechceli ani za nič na svete.
Ja napr nejdem na disko bez priatelky, a ona bezomňa, proste pre oboch to nemá zmysel tam chodiť, a je to tam bez toho druhého suché. A aj pre toto jeden druhému veríme, lebo vieme, aký má ten druhý názor na nejakú zábavku bez toho druhého. Viac menej nemáme o to starosť, lebo k takým situaciam nedochádza.