Večierka a zákazy od priateľa

Príspevok v téme: Večierka a zákazy od priateľa
trdlovka

Ahojte, chcela by som si prečítať názory iných na môj problém. momentálne som v zahraničí a našla som si tu priateľa. všetko klape super do chvíle, keď si chcem s kamarátmi niekam vyjsť do klubu alebo do baru. jeho požiadavka je, aby som sa vrátila do dvanástej domov. pokiaľ ide o klub tam ma nechce vôbec pustiť lebo sa mu \"nepáči prostredie klubu\". vraj mi verí, že neurobím niečo zlé. proste sa mu nepáči, že tam sú iní chlapi, ktorí sa pokúsia so mnou rozprávať a baliť.

už sme si vysvetlili, že mojím dôvodom nie je baliť iných chlapov, proste sa chcem len zabaviť s priateľmi. mám 21 a kým sme neboli spolu, tak som chodila na párty a do baru niekoľkokrát do týždňa, avšak aby sme boli viac spolu už to nerobím.
mám ho veľmi rada a chcela by som s ním dôjsť k nejakému kompromisu, ale nejak nám to nevychádza.

teraz trávime čas spolu každý deň v týždni a raz do týždňa (reap. raz za dva týždne) by som proste chcela s priateľmi niekam vyraziť. je to zlé?

Prezyvka55

Iveta Michael v pohode ja som chcel poukazat na to ze nie vzdy chlap mysli na to ze ho zenska podvedie a nie vzdy ziarli ale mozno je to podmienene niecim inym no vacsinou ludi napadne ze nepusta ju preto lebo je ziarlivy, len som chcel poukazat ze to nemusi byt ta ziarlivost :)

Iveta Michael

Prezyvka55

jasná vec:) aj v tom máš kus pravdy no ale vieš .. tak každý sme iná nátura a vo vzťahu sa občas musí riešiť aj kompromis,to sa stáva... ja o nich dvoch nič neviem,to si musia poriešiť sami dvaja

Prezyvka55

Iveta Michael mne by to napriklad nevadilo z toho dovodu ze by som ziarlil alebo ze by som si myslel ze ma podvedie ale skor:

a) bojim sa o nu predsa len v noci sa moze hocco zomliet hockde

b) potrebujem aby zenska aj doma pomohla a nie aby niekde drtila v piatok a potom vyspavala do obeda

c) nezdielam tieto hodnoty a tuto formu zabavy

Iveta Michael

hm,tak jasné že trošku aj žiarli :)

a je fakt že neni dobré chodievať na párty opakovane a často .. lenže ona je slobodná holka a pokiaľ nerobí nič čo by mohlo ich vzťah vážne naštrbiť nemal by jej to striktne zakazovať ...

..ak rada tancuješ a miluje šhudbu a tanec ( a toto ja veľmi dobre chápem, lebo som tiež tanečnica a bez hudby si ani neviem svoj život predstaviť, no partnerovi dám vždy jasne najavo že on je prvoradý a nemusí sa ničoho obávať.. povedz mu otvorene že potrebuješ taký výbeh raz za čas a skús ho presvedčiť aby tam niekedy šiel s tebou ..možno by ste sa spolu dobre zabavili neviem.. pokiaľ sa tam priveľmi hulí,a iné neresti tak chápem že sa bojí ale ty sama rozhoduješ o tom čo urobíš nie tí druhí,poznáš sa predsa nie? :)

chalan334567

Prezivka,,, skor ju len nechcel nechat ist len z dovodu, ze chodi po baroch, skor veril, ze potom uz sama do baru nebude chciet chodit...

larys

Poloz si otazku ci by aj tebe vadilo,keby i doma a priatel chodi po baroch s kamaratmi kazdy tyzden..
Moj nazor je ze je normalne ked sa mu to nepaci.. A myslim ze kazdy tyzden chodit do baru s kamoskami nie je asi ok.. On hlada asi nieco vaznejsie pricom bude travit cas viac s tebou ako kamosmi...
Ja mam dlhorocny vztah bary mi nechybaju ,kamarati v podstate tiez nie..sem tam sa stretneme,raz za pol roka niekde vybehneme..on rovnako nechodi nikde...
Takze podla mna by si mala troskuupustit od zabavy,alebo si najst niekoho kto sa bude flakat s tebou,alebo bez teba..:-)

Prezyvka55

Neviem ja by som nechcel babu co sa flaka po nociach po baroch s kamaratmi.
Ale urcite by som ti to nezakazoval lebo tvoj priatel vedel do coho ide.
Ja by som si s tebou ani nezacal :) lebo mam jednoducho ine hodnoty v zivote.
A on by to to zakazovat nemal a ak sa mu to nepaci alebo je to proti jeho srsti mal by sa s tebou rozijst a nie nieco ti zakazovat.