Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Večierka a zákazy od priateľa

Príspevok v téme: Večierka a zákazy od priateľa
trdlovka

Ahojte, chcela by som si prečítať názory iných na môj problém. momentálne som v zahraničí a našla som si tu priateľa. všetko klape super do chvíle, keď si chcem s kamarátmi niekam vyjsť do klubu alebo do baru. jeho požiadavka je, aby som sa vrátila do dvanástej domov. pokiaľ ide o klub tam ma nechce vôbec pustiť lebo sa mu \"nepáči prostredie klubu\". vraj mi verí, že neurobím niečo zlé. proste sa mu nepáči, že tam sú iní chlapi, ktorí sa pokúsia so mnou rozprávať a baliť.

už sme si vysvetlili, že mojím dôvodom nie je baliť iných chlapov, proste sa chcem len zabaviť s priateľmi. mám 21 a kým sme neboli spolu, tak som chodila na párty a do baru niekoľkokrát do týždňa, avšak aby sme boli viac spolu už to nerobím.
mám ho veľmi rada a chcela by som s ním dôjsť k nejakému kompromisu, ale nejak nám to nevychádza.

teraz trávime čas spolu každý deň v týždni a raz do týždňa (reap. raz za dva týždne) by som proste chcela s priateľmi niekam vyraziť. je to zlé?

Hrac

skor sa o teba boji, ako to, ze ziarli. Ved cas do 00:00 uz je celkom ok na kazdu zabavu. A chlapi ta mozu balit aj pred 00:00 cely vecer, tak fakt o ziarleni toto nebude...

nathalia8

prečo sa nestretavaš s priatelmi cez deň,noc je dlhá,a nikdy nevieš,vypiješ si viac,a urobím taku chybu,ze možeš ľutovat.
no a mne by sa nepáčilo,keby som bola soma,a moj priatel by bol niekde s inými,a este by chcel by´t dlhšie ako do polnoci??no neexistuje,to potom aku máš lásku k nemu??
ste pár,tak by ste mali byť častejšie spolu.

TinaM

No mne osobne by skor prekazal samotny fakt, ze mi nieco zakazuje. Co som jeho dieta,aby mi daval prikazy a zakazy? (kludne to mozete nazvat aj jesitnostou, nieco na tom bude). To, ze sa mu nepaci, ze chodis do baru je v poriadku, ale to, ze ti dava vecierku a zakazy...no pozor. Ste obaja dospeli (?) ludia, mali by ste si to vediet vykomunikovat. A navrhla si mu,aby isiel na party s tebou? Tiez by som, na tvojom mieste, trvala na tom, ze raz za cas (ako casto, to je na vas dvoch) sa potrebujes odventilovat aj sama s kamoskami-si mlada, pojasena, rada sa bavis, tak sa toho nevzdavaj. Ale zase to neprehanaj.

larys

Soffa
Ano je slobodny clovek,ale vztah je aj o niecom inom. Nie o tom ze si bude robit clovek co chce a hlavne nie ked maju ine pohlady na vztah..

Prezyvka55

soffa presne tak :) a takisto aj on je slobodny clovek a ma pravo utekat zo vztahu v ktorom nezdiela spolocne hodnoty s priatelkou.

soffa

nevidim na tom nic zle povyrazit si s priatelmi v ramci slusnosti.je to jeho problem nie tvoj,teraz ti zakazuje bary zachvilu priatelov,utekaj kade lahsie.neveri ti,nema ti nic co zakazovat,ved si slobodny clovek.

Iveta Michael

ja som pochopila neboj :)

ono totiž chalan môže a aj má právo byť žiarlivý ( zas nie priveľmi ) bez ohľadu na to či má strach alebo nie z nevery...

ani mne partnerova menšia žiarlivosť neprekáža,ale dôvera je podstatná a pravdaže rozhodujúce sú vždy skutky..

mne sa páčia také typy mužov čo sa vedia ovládať a pritom vedia ponechať priestor svojej vášni ale to je už o inom :)