Večierka a zákazy od priateľa

Príspevok v téme: Večierka a zákazy od priateľa
trdlovka

Ahojte, chcela by som si prečítať názory iných na môj problém. momentálne som v zahraničí a našla som si tu priateľa. všetko klape super do chvíle, keď si chcem s kamarátmi niekam vyjsť do klubu alebo do baru. jeho požiadavka je, aby som sa vrátila do dvanástej domov. pokiaľ ide o klub tam ma nechce vôbec pustiť lebo sa mu \"nepáči prostredie klubu\". vraj mi verí, že neurobím niečo zlé. proste sa mu nepáči, že tam sú iní chlapi, ktorí sa pokúsia so mnou rozprávať a baliť.

už sme si vysvetlili, že mojím dôvodom nie je baliť iných chlapov, proste sa chcem len zabaviť s priateľmi. mám 21 a kým sme neboli spolu, tak som chodila na párty a do baru niekoľkokrát do týždňa, avšak aby sme boli viac spolu už to nerobím.
mám ho veľmi rada a chcela by som s ním dôjsť k nejakému kompromisu, ale nejak nám to nevychádza.

teraz trávime čas spolu každý deň v týždni a raz do týždňa (reap. raz za dva týždne) by som proste chcela s priateľmi niekam vyraziť. je to zlé?

september

Komplex nie, ale starost( starosti). A nepise ze striktne zakazal..., dohodli sa na kompromise, ona moze ist, ale do dvanastej doma...

september

niektoniekto,
presne tak, suhlasim. Niektorym nieje nic svate, moze byt aj cerstvo vydata s dietatom, a niektorym nieje ani to svate. Skor to je ten pravy dvovod ziarlivosti, ze dnesni chalani, muzi sa uz nestitia takmer nicomu. A je to stale len horsie... Kebyze viem, ze v tom bare nik taky nieje, ze su v tychto veciach naisto spravny, mohla by tam byt aj celu noc naha a urcite by som neziarlil.

Iveta Michael

bože ako sa to tu mele :)

prepánajána ľudia .. ona má 20 rokov! takmer ešte dieťa tak čo tu všetci do nej navážate že nemá chodiť na párty alebo sa zabaviť..

inak,nech už je ako chce ( ja ho nepoznám ani neviem aký starý je on )ale mne to tiež príde ako príliš majetnícke a sebecké .. a podľa mňa žiarlivý je až nezdravo,ja súhlasím s názorom ,,mojpohlad,,

môj partner je veľmi dominantný napr. a rešpektujem ho ale nikdy by mi nič takto striktne nezakázal,choré..

niektoniekto

Myslím, že sa viacerí chalani, čo milujú svoje priatelky zhodneme, že partner nemá bez partnera čo kade sa poflakovať....

Jedna vec je to, že sa jej zapáči druhý, ale iná vec je aj to, že chalani sú hajzli a budú babu obletovať a domáhať sa jej všeliakými spôsobmi. Zaručene sa nájde taký, ktorému neprekáža aj že by bola vydatá, proste si pichne..., ale baby to nechápu.

Neviem, načo si si našla chalana, keď útočisko chceš naďalej vidieť v poflakovaní sa s inými? to chceš aj v budúcnosti napr mať doma decko, a ísť sa po večeroch flákať? Tebe nestačí do 12? Čumím, že ti vôbec niečo dovolil. Každý chce iný vzťah, on chce vážny seriozny vzťah, kde má zázemie a chce spolahlivú priatelku, takú čo už bude mať nábeh na ženu, a nevadí mu že ste mlady, proste sa správa myslím dospelo. Ty si mladá a chceš si ešte užívať, teda čakáte od vzťahú každý niečo iné.

A je pravda že by ti nemal zakazovať, ale nechať ti volnú ruku, a ak budeš robiť blbosti mal by ťa poslať doprdele.

Priatelka študovala a hladala si bývanie lebo nedostala intrák, našla celkom lacné ubytko ale s chalanmi (podali si inzerát), a sa ma pýtala či mi to nebude vadiť, že bude s chalanmi. No mňa zarazilo, že sa také niečo vôbec mohla opýtať, a povedal som jej, že mi to je jedno, a ona že hej? Neviem možno sa na mňa trochu nasrala že mi to je jedno, ale ako mne to jedno nebolo, ale nakoniec už sa pomaly chystala to vybavovať ku a šla sa tam spýtať, že ako by to bolo. Potom som jej povedal, že je tupaňa, a nech si ide kde chce, ale mňa nech z toho vynechá, že či je sprostá, že nevie aký sú chalani... trocha citové emócie, a sme mali napätý vzťah. Najskôr sa bola stretnúť s jedným, ale vraj tam neboli všetci tak nič, a povedal jej nech príde zajtra, že tam na 100% budú všetci a ja som jej stále vyprával že nevie aký sú chalani, nevie do čoho ide... a ona že ale preháňam, a na druhý deň už nepadlo ani slovo o bývaní, vraj tam chalani zase neboli a volal ju na kávu a sama potom uznala že som mal pravdu, že ju chcel len na rýchlo zbaliť a pretiahnuť....

Mám najradšej takýchto idiotkov ktorý si moc veria, a nemajú problém babu zavolať len tak niekde a poflirtovať si s ňou. Možno len nechcel, aby to bolo blbé, a tak ju pozval aspom na kávu, ale je to blbé a absolútne nevhodné. Mal ju poslať domov a namiesto pozývania na kávu mal radšej zabezpečiť aby keď príde boli všetci pohromade a mohli riešiť to čo chceli. Ešte že som vymakaný a pri najmenšom probléme takým sráčom rozlámem riť.

september

mojpohlad
a pre teba to je tak strasne nepochopitelne, ze by bol najradsej, keby sa nestretavala so ziadnymi muzmi? Ja nechapem ludi, ktory to nechapu. Vsak sa boji ze sa jej zapaci niekto iny. Je to tak nenormalne? Ked je dost pekna, muzom sa velmi paci, a ked bude stale chodit na take miesta roky... je takmer iste, ze sa jej niekto druhy zapaci. Ved nemysli len na seba, ved on sa takemu riziku nevystavuje, aby nejaku nestretol,, tak to iste by velmi rad chcel aj od nej. A v pohode moze chodit po baroch, ale vzdy len so svojim, podla mna...

mojpohlad

"proste sa mu nepáči, že tam sú iní chlapi, ktorí sa pokúsia so mnou rozprávať a baliť"

Bohuzial, vyzera to ze ide o majetnickeho a nezdravo ziarliveho chlapa. To nevesti nic dobreho :) Chce ta vlastnit a mat ta pod kontrolou.

Podla mna je sebec, lebo sa boji iba o jedine - o seba. Nezvladol by totiz fakt, ze sa mozes pacit aj niekomu inemu.

Keby nebol sebec ale mal ta skutocne rad a bal by sa o teba, prejavovalo by sa to inak. Napr tym, ze by ti navrhol - pocuj ked skoncis, pridem ti naproti aby si sa netulala sama po nociach. Alebo - daj vediet ked skoncis ze si OK, zavolam ti taxik, budem ta cakat. A podobne. Ale nie riesit to cez zakazy a ukracovat cloveka o slobodu niekam si vyrazit za zabavou.

Aj ked by si chodila cez den napriklad na jogu a vedel by o tom ze tam s tebou cvici kopec chlapov, tak by ti to taktiez zakazoval. Najradsej by ti vlastne zakazal sa stretavat a rozpravat s muzmi calkovo, najradsej by asi bol keby si sa chlapom vyhybala a vobec sa nebavila s celym muzskym pokolenim :)

nelllla

"proste sa mu nepáči, že tam sú iní chlapi, ktorí sa pokúsia so mnou rozprávať a baliť"

Prezyvka, Hrac..netvrdim, ze sa o nu neboji..ale primarne tu ide o ziarlivost, ze by sa v jeho nepritomnosti mohlo zomliet nieco celkom ine :)

ak ti na nom zalezi a on podobny druh zabavy neuznava..mohla by si to kvoli nemu trochu obmedzit, hlavne tie bary, ved s priatelmi sa mozes stretavat aj inde a cez den napr. a ked uz niekam pojdes, tak ho zavolaj von tiez..ale raz by mi dal priatel vecierku, by som sa mu zasmiala do tvare a cauko-kakavko :D