Myslím, že sa viacerí chalani, čo milujú svoje priatelky zhodneme, že partner nemá bez partnera čo kade sa poflakovať....
Jedna vec je to, že sa jej zapáči druhý, ale iná vec je aj to, že chalani sú hajzli a budú babu obletovať a domáhať sa jej všeliakými spôsobmi. Zaručene sa nájde taký, ktorému neprekáža aj že by bola vydatá, proste si pichne..., ale baby to nechápu.
Neviem, načo si si našla chalana, keď útočisko chceš naďalej vidieť v poflakovaní sa s inými? to chceš aj v budúcnosti napr mať doma decko, a ísť sa po večeroch flákať? Tebe nestačí do 12? Čumím, že ti vôbec niečo dovolil. Každý chce iný vzťah, on chce vážny seriozny vzťah, kde má zázemie a chce spolahlivú priatelku, takú čo už bude mať nábeh na ženu, a nevadí mu že ste mlady, proste sa správa myslím dospelo. Ty si mladá a chceš si ešte užívať, teda čakáte od vzťahú každý niečo iné.
A je pravda že by ti nemal zakazovať, ale nechať ti volnú ruku, a ak budeš robiť blbosti mal by ťa poslať doprdele.
Priatelka študovala a hladala si bývanie lebo nedostala intrák, našla celkom lacné ubytko ale s chalanmi (podali si inzerát), a sa ma pýtala či mi to nebude vadiť, že bude s chalanmi. No mňa zarazilo, že sa také niečo vôbec mohla opýtať, a povedal som jej, že mi to je jedno, a ona že hej? Neviem možno sa na mňa trochu nasrala že mi to je jedno, ale ako mne to jedno nebolo, ale nakoniec už sa pomaly chystala to vybavovať ku a šla sa tam spýtať, že ako by to bolo. Potom som jej povedal, že je tupaňa, a nech si ide kde chce, ale mňa nech z toho vynechá, že či je sprostá, že nevie aký sú chalani... trocha citové emócie, a sme mali napätý vzťah. Najskôr sa bola stretnúť s jedným, ale vraj tam neboli všetci tak nič, a povedal jej nech príde zajtra, že tam na 100% budú všetci a ja som jej stále vyprával že nevie aký sú chalani, nevie do čoho ide... a ona že ale preháňam, a na druhý deň už nepadlo ani slovo o bývaní, vraj tam chalani zase neboli a volal ju na kávu a sama potom uznala že som mal pravdu, že ju chcel len na rýchlo zbaliť a pretiahnuť....
Mám najradšej takýchto idiotkov ktorý si moc veria, a nemajú problém babu zavolať len tak niekde a poflirtovať si s ňou. Možno len nechcel, aby to bolo blbé, a tak ju pozval aspom na kávu, ale je to blbé a absolútne nevhodné. Mal ju poslať domov a namiesto pozývania na kávu mal radšej zabezpečiť aby keď príde boli všetci pohromade a mohli riešiť to čo chceli. Ešte že som vymakaný a pri najmenšom probléme takým sráčom rozlámem riť.