nevie mi niekto zodpovedne povedať aké sú povolené intervaly medzi očkovaním proti Tetanu, niekde som čítal 12 r. niekde 15 r. tak neviem
posledný termín som zanedbal tak som absolvoval trojité preočkovanie a to bolo 17.06.2002 takže t.r. to bude 12 rokov
Ďakujem
Očkovanie proti tetanu
Ja všeobecne nechápem, čo majú ľudia proti očkovaniu. Akurát očkovanie proti chrípke mi príde ako hlúposť, ale ostatné očkovania zachránili milióny životov po celom svete. A je pochopiteľné, že pár jedincov z milióna na očkovanie zle zareaguje, aj keď ľudia majú tendenciu každú vážnejšiu chorobu pripísať očkovaniu, keďže to nemajú na čo iné zvaliť..
15 rokov. Ja očkovanie schvaľujem.
@tet myslím, že z môjho príspevku bolo jasné, že sa očkovať chcem dať, čo ja viem tak doteraz viac ľuďom to pomohlo ako uškodilo, preto som za očkovanie, komu to vadí nech neodpovedá
ďakujem @philips, asi toto bude ten správny čas, takže mám ešte chvíľu čas
No neviem, ja som nebola očkovaná od školských lavíc a môj syn po skončení vysokej školy po zaočkovaní na tetanus sa dostal na neurologiu do nemocnice, kde si poležal mesiac a dosiaľ má následky a tak ja očkovanie neschvaľujem. A aj tak pri úrazoch a podobne pichnú tetanovku.
15 rokov