nevie mi niekto zodpovedne povedať aké sú povolené intervaly medzi očkovaním proti Tetanu, niekde som čítal 12 r. niekde 15 r. tak neviem
posledný termín som zanedbal tak som absolvoval trojité preočkovanie a to bolo 17.06.2002 takže t.r. to bude 12 rokov
Ďakujem
Očkovanie proti tetanu
Odpovedam, nestiham sa divit, ze tych 6 rokov predlzenia zivota ludi a teda aj prijmov lekarov a farmamafie povazujes za dokaz ze nam chce farmapriemysel dobre. Ach jaj.
tak... daj nejaký relevantný dôkaz.
philips, to vysvetluj potom rodicom autistickych deti ze ockovanie je neskodne
Našťastie je na Slovensku očkovanie ešte povinné. Aspoň blbci, ktorí o tom, ako očkovanie funguje hovno vedia nemajú na výber.
Ľudia, pochopte jednu základnú vec: To, že si niečo prečítate na internete je síce pekné, ale lekárov to z vás nerobí.
Včera som pozeral jeden film, kde bola povedaná dobrá veta:
"Posraný internet, teraz už je právnikom každý"
Treba si uvedomit, ze tetanus je dnes extremne vzacny a to aj medzi neockovanymi ludmi, lebo znacna cast popu;acie nie je zaockovavana kazdych 5 rokov. Na tetanus na Slovensku neumrel uz dlhsi cas nikto, lebo aj keby si ho dostal, masivne davky modernych antibiotik tu chorobu uplne potlacia.
Tetanus bol prenasany v konskom truse kedysi, dnes ale kone nie su vsade a nedochadzaju do styku s ludmi a dokonca aj v konskom truse je tato bakteria dnes velmi vzacna.
Takze ockovsnie proti tetanu je viac skodlive, nez uzitocne.
konšpirační teoretici netvrdia že nás medicína chce zabiť alebo nám skracovať život. možno by si si mal pár článkov predtým než začneš šíriť bludy :)
phillips, lebo dneska je moderne verit konspiraciam a sugestibilne povahy tym zvastom pod natlakom citoveho vydierania clankov aj uveria ;-)
Lebo vraj medicina nas chce zabit. Len to nejako koliduje s faktom, ze za poslednych 30 rokov sa predlzil zivot o 6 rokov... zahada :D
Najlepšie je ju dostať ;/