Byť či Nebiť : Vegetarián

0vecka

2 Blazkaa ako mozes porovnat 2kg s neicim co nema hmotnost... ja ti poviem ze gram kuracieho ma v sebe viac bielkovin ako soja... - to je uplen rovnaky vyrok.

inak hovedzi stejk ma v sebe pribizne rovnako bielkovin ako soja.. inak mas tu na fore kolegov tusim gofruit je jeden z nich ktory hovoria ze bielkoviny su pre nase telo nebezpecne :)

to ze ma soja estrogenne ucinky atd ani nehovorim.

GoFruit

Rhea a dalsi odporcovia vegetarianstva mate nejake statistiky co dokazuju ze vegetariani byvaju viac nachylni na choroby? Lebo mat kamaratku ktora bola vegetarianka a mala problemy hmmm no tak to ja mam okolo seba kopec ludi co jedia vsetko teda vsezravcov a maju zdravotnych problemov habadej vid aj tieto stranky aj stranky zdraviaz kde ludia co sa klasicky stravuju pisu a prosia aby im jarda pomohol so zdravotnymi problemami a to aj lekarov uz vyskusali a nic im nepomohlo...ooooha z coho ti ludia ochoreju ked maju taku dokonalu pestru stravu?
A ako je mozne ze nejaky vitarian a vegetarian sa teda dozije staroby ked ma tie vsetky nedostatky a deficity?

A ovecka ty si mi stale neodpovedal ci aj dr howell bol ezoterik? A este sa pytam ze ty vegetarianstvo teda podla toho povazujes za ezoteriku?

Blažkaa

Ja si myslím, že byť vegetariánom je niečo očisťujúce :)
Som vegetariánka už celý rok a cítim sa nesmierne dobre vo svojom tele :)
Dočítala som sa, že sója, obsahuje toľko bielkovín a výživnej látky ako 2 KG kvalitného mäsa :)
My vegetariáni, musíme prijímať veľa vitamínov, ale to by mal predsa každí :)

0vecka

2 rhea bud rada ze si sa do toho nenamocila..Podla mna je to ronako nebezpecne ako drogy alebo nabozenstvo proste ak sa raz clovek poriadne namoci tak sa z toho len tak nedostane.

rhea

mna isteho casu napriklad zaujimala makrobiotika- ale ked som si pozrela ako makrobiotici vyzeraju, aka je ich priemerna dlzka zivota a naco umreli jej hlavni predstavitelia, tak mi stacilo...ale to je ina tema.. proste ziadne extremy, nejest, nepit vylozene nezdrave jedla, striedmy zivotny styl a je to..

rhea

jasne, netreba robit extremy- zlata stredna cesta... ani tu nejdem nikoho prehovarat- kazdy je zodpovedny sam za seba, zakladatelka chcela citat nazory, svoje som podala a je to na jej zvazeni, je dospela-aspon tipujem teda..