Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Byť či Nebiť : Vegetarián

0vecka

inak ja nikoho nenutim...myslim si ze vegetarianska alebo dokonca veganska strava nieje zdravsia ako normalna ale tiez si nemyslim ze z vegetarianskej stravy sa urcite zosypes...

0vecka

2 GoFruit vidis ja som tiez nebol u lekara s vynimkou nejakych zlomenim a som mesozravec...akoze toto niesu argumenty. kym mi nedas nejaku hodnovernu statistiku tak je to len ze jedna pani povedala....

GoFruit

rhea ale ja ta nepresviedcam, rob ako ty chces, vies ja na rozdiel od vas vsezravcov nenutim ostatnych robit ako ja, to mna stale vsezravci presviedcaju ze MUSIM jest maso lebo budem mat deficity a budem chora, pricom rozhodne vegani su zdravsi ako vsezravci...
alebo ako mi vysvetlite fakt ze vacsina ludi prechadza na ine formy stravovania /vegetariastvo, vitarianstvo, veganstvo ci dokonca makrobiotika/ prave zo zdravotnych dovodov a vacsinou sa aj vyliecia? alebo ti ludia na tych forach klamu ze sa vyliecili? ja sama som sa z tolkych veci vyliecila a poznam osobne dalsich, co uz k lekarom nechodia odkedy zmenili stravu, hm
ja som u lekara nebola odkedy som presla na vitarianstvo - len pocas tehotenstva na kontroly

rhea

podla mna to co vy opisujete nie je z masa, ale z nedostatku vlakniny.. ked je dostatok vlakniny, nema to tam preco hnit, ako to vy udavate.. tak ja ako masozravec tuto vasu verziu nepripustam asi viem, o com vravim.. takze je trapne sa tymto ohradzovat...a co sa tyka toho psa, nas pes moc toho vareneho masa nenazere, takze hnitie asi tazko..

0vecka

2 v odkial mas tieto informacie? JA ti mozem takisto povedat ze meso treba jest kazdy den...

inaq vecsinou to zdravie a nezdravie zavisi na uplne inych veciach ako na tom ze ci jeme meso alebo nie...

2 Gofruit kazde hovno smrdi...ok?

GoFruit

Nesmrdi tomu psovi hovno pretoze je varene maso? A kadeco ine k tomu varene? A ktovie ake granule? V prirode si zvierata nevaria pokial viem a nejedia granule.

rhea

uz ste trapne s tym komentom, ze vase h.... nesmrdi... a ak mate napr. psa- jeho traviaci trakt je usposobeny na maso- jeho tiez nesmrdia? jasne, ze smrdia..a tie zuby- nie je to nahodou tak, ze clovek zacal jedlo varit, opekat a tie tesaky uz nepotreboval? a maso je plne parazitov- ano, preto sa vari... tak isto su tie parazity aj na zelenine a ovoci a tych vselijakych klickoch.. a nejako ste si nevsimli poznamku. ze tie vase enzymy-bielkoviny sa v kyslom prostredi zaludka rozlozia.. a ok, kakat max. 1 denne je taka hranica, ale nie je to trosku uz na hlavu a posadnutost povazovat to za zapchu??

GoFruit

No jo Deria, no hej Deria to da sedlacky rozum ze sak ked to smrdi tak asi prevladaju hnilobne bakterie vsakze. A teda to nebude pre telo asi to prave orechove. Takisto ked niekto ma zapchu a kaka tak maximalne raz denne a castoani to nie tak si nejdem predstavovat co ma v tych crevach - kolko kil hnijuceho odpadu.

Deria

Pre mmna je logicke, ze ak mi nieco v crevach hnije, nemoze to byt zdrave. (GoFruit, ake vyhody, ze nam h...o nesmrdi!:D) Nemame proste prisposobene organy na to, aby sme jedli mäso. Nevlastnime dokonca ani zuby,(tesaky):)ci drapy, aby sme mohli bez zbrane lovit tak, ako zvierata. A kedze clovek nie je toho schopny, vymyslel zbran.