Chlapi ma nechcu, prečo?

Príspevok v téme: Chlapi ma nechcu, prečo?
Leanska

Ahojte, mam takyto problem a uz som uplne zufala na dne. Nechapem preco a vlastne chcem to pochopit preco ma chlapi nechcu?? Nehovorim ze by som sa im nepacila v tom problem nieje, robila som modelku este ako 16r. (to sa nechvalim ale je to fakt) ale proste ma nechcu ja neviem co je ma mne take ze ma nechcu do vztahu a utecu?? Este ked si tak matne spominam na chlapcov z puberty prve lasky a pod. vzdy ked sa mi chlapec nejaky zapacil nikdy ma ten dotycny nechcel. Vela krat som zazila sklamania typu ze pacis sa mi ale len radsej kamaratstvo. Velmi ma to trapi a neviem uz sa bojim zalubit lebo zas nic a uz nevladzem. Mam 28r. a nemam nikoho je to tazke. Viete mi poradit a prist so mnou spolocne na to kde robim chybu? Vacsinou je to tak ze ti chlapi odidu bez slova z nicoho nic.

Leanska

Nuz stava sa ze niekto ma 28 ale intelektualne moze byt na 24 :) ano ja som taky snilko trosku a vzdy som bola a v kutiku asi aj ostanem :) ja si rozumiem aj velmi mladymi aj so starsimi (ale lepsie sa viem zabavit s mladsimi rocnikmi) asi vo mne stale drieme dieta :)
A okrem ineho mam vela inych zaujmov ako hladat vztah, vztah samotny nehladam skor cakam kedy stretnem "toho praveho alebo spriaznenu dusu" ludovo povedane. Ale naozaj to nehladam, vobec tu nejde o to... tu vlastne ide o to ze hladam svoj problem som dlhsie bez vztahu, keby sa neopakovalo v mojom zivote to co sa opakuje neriesila by som to. To ze by som nemala vztah tak ok nemala by som, ale vzdy niekto pride do cesty nahodne nevyhladavam to nesnorim nikde, nutene nehladam... vzdy to pride samo sponntane. Riesim to preto ze posledne sa mi stalo to iste tak preto ma to zarazilo a s odstupom casu ked sa pozeram na svoj zivot a vztahy stavalo sa mi to stale a preto sim sa zacala velmi hlboko zamyslat a zaoberat sa sebou a svojimi chybami aby som ich neopakovala :)

rondusss

Ja som ten vek akosi prehliadla.. Cakala som okolo 20 r dievca. Tiez aj podla pisania som mala pocit ze si pisem so ,,seberovnou,, :-)

wednesday

Podla mňa sa nevyjadrujes primerane k veku 28 rocnej, tipovala by som prinajlepsom 23. Posobis tak detsky naivne. Hm a v 16 tich si mohla byt extra pekna ale už máš 28....aj keď na to asi nevyzeras ale je to tak, v tvojom veku by som ako muž ocakavala akcnejsiu, skusenejsiu a sebavedomejsiu ženu

Sejla

Hej nečítala som všetky príspevky, ale čo komu na tebe vadí sa pýtaš na nesprávnom mieste. Čo sa dá možno odhadnúť z tvojich príspevkov je málo a neviem, či je zrovna to dôvod, prečo ťa muži nechcú, ale nesedí mi na tebe toto:
- upínaš sa na ženský vzhľad ako na svoj, tak na svoje sokyne, spomínaš opakovane, že si pekná, pričom na tom vôbec nezáleží a sorry, ale pekná je každá druhá Slovenka
- si moc submisívna - zrejme si z tých, čo sa držia klasického modelu, ako má strašne muž loviť ženu, pričom si neuvedomuješ, v akej dobe žiješ a že prejaviť iniciatívu je znakom zdravého sebavedomia a muži sa tiež radi cítia chcení a ocenení
- nato, že máš 28 rokov sa šialene rýchlo poblázniš z nejakého chlapa, zaľúbiť sa po 2, 3 stretnutiach je hodné zamyslenia sa nad sebou, aj ja by som sa ťa ako muž bála
- posobíš, že tvoje jediné hobby je zháňanie partnera, máš aj iné záľuby?

rondusss

Tak vidis,tam bude pes zakopany.. Toto skus zmenit,skus byt trosku otvorenejsia a ver. Ver ale maj zdravy odstup :-) A vela sa usmievaj. Usmev vela spravi :-)

Leanska

xxy
Povysenecky sa nespravam iba mozno odmerane a to z toho dovodu ako som pisala (neverim ludom drzim si odstup) povysenecka niesom a nikdy som sa nepovysovala nad nikym (ale ta odmeranost + moj vzhlad mozu posobit ma ostatnych namyslene a povysenecky) asi to bude problem. Vela ludi mi povedalo ze som ale strasne namyslena pipina ale ked ma spoznali naozaj tak zmenili nazor, lenze ja sa vela ludom nedam spoznat (niesom otvoreny clovek, som upata velmi)

Leanska

rondusss
No dobre velmi rada odpoviem :) mam pracu kde dennodene komunikujem s ludmi a vacsinou su to ludia starsi a beru ma ako ktory no zalezi od povah ludi :) aj okolo seba som vzdy mala starsich aj mlasich rozumiem si myslim s roznymi vekovymi kategoriami. Vela priatelov nemam, a tych co mam dam za nic ruku do ohna (cize menej je niekedy viac..) a co by som povedala o sebe mam rada deti a vatim si starsich ludi, proste mam pocit ich chranit (neznasam skazenych ludi) ked vidim nespravidlivost mam chut proti tomu bojovat (taku vnutornu) jedinych ludi ktorych si v zivote zastanem su moja rodina vedela by som zivot polozit za blizkych. (Preto ma aj podvedome pritahuje taky typ chlapov ako som opisovala) som tak trochu z mojho pohladu ina (preto velmi tazko zapadam di toho sveta) ako ja zapadnem lebo musim tu predsa fungovat (kto chce s vlkmi byt musi s nimi vyt) cize prisposobujem sa v podmedomi mi vela veci nesedi preto mam odstup od vela ludi (podmedome si ho vytvaram) a verim len malo ludom.

miki25

ok poskytnem nejaký starší svoj kontakt vzhľadom k tomu, žeby som nechcel mať fúru spamov...potom neskôr odpíšem z inej adresy, ktorú používam v súčasnosti...

email: kimi2028@azet.sk

matos: tým sa netráp slečny dajú spoznať hocikedy, a hocikde len je to väčšinou záležitosťou správneho času.