Chlapi ma nechcu, prečo?

Príspevok v téme: Chlapi ma nechcu, prečo?
Leanska

Ahojte, mam takyto problem a uz som uplne zufala na dne. Nechapem preco a vlastne chcem to pochopit preco ma chlapi nechcu?? Nehovorim ze by som sa im nepacila v tom problem nieje, robila som modelku este ako 16r. (to sa nechvalim ale je to fakt) ale proste ma nechcu ja neviem co je ma mne take ze ma nechcu do vztahu a utecu?? Este ked si tak matne spominam na chlapcov z puberty prve lasky a pod. vzdy ked sa mi chlapec nejaky zapacil nikdy ma ten dotycny nechcel. Vela krat som zazila sklamania typu ze pacis sa mi ale len radsej kamaratstvo. Velmi ma to trapi a neviem uz sa bojim zalubit lebo zas nic a uz nevladzem. Mam 28r. a nemam nikoho je to tazke. Viete mi poradit a prist so mnou spolocne na to kde robim chybu? Vacsinou je to tak ze ti chlapi odidu bez slova z nicoho nic.

Leansks

No tak dych sa snazim kontrolovat (pomaha mi v tom brat a ja jemu) :)) a pouzivam zuvacky, cukriky ked som na rande, vysinuta niesom a ani hlupa, som prave kludna povaha a ani hystericka (mozno prehnane starostiliva a uzkostliva) ale toto nerobil pri chalanoch na prvom ani druhom rande a skreklavy hlas mam ked sa smejem :))) myslim ze bude cosi v mojej povahe ale neviem prist na to ze co..

tuesday

A tebe sa niektory z nich aj naozaj velmi pacil a rozumeli ste si? Ak muž cíti že ten záujem je len povrchny tak prchne

Leanska

Maoam
Tak vizualne, uprimne teda vyska: 172cm, vaha: 55kg, stihla postava, vraj super zadok to ja neviem posudit hovoria to :) ako pisem robila som v 16tich modelku a je pravda ze pocuvam stale od ludi ako som velmi pekna, to aj ti chlapi to hovoria (ale co mam z toho ze mi hovoria ze som pekna ked ma nechcu chlapi) a povahovo som hambliva v prejaveni citov, vsetky dookola si myslia ze sebavedoma namyslena kraska (a tou maskou skryvam moju hamblivost a zranitelnost) ked sa zacnem stretavat s nejakym takym potencionalnym tak sa vela usmievam a tvarim sa ze je mi s nim dobre, no trosku zo zaciatku sa snazim zakryvat ze co k nemu citim tu ratam ze s tym pride prvy chlap. Ja neviem mam pocit ze sa spravam normalne. Rozpravam o praci, o tom co ma bavi co sa mi paci o hudbe a pod. aj o rodine a tak.

prezyvko

myslím že na túto otázku by ti lepšie ako neznámi ľudia na fóre odpovedala nejaká kamoška alebo kamoš ktorý ťa roky poznajú a vedia čo si za čudo :)

Fleur-de-lis

leanska, ak chceš tak mi napíš na emaema@hotmail.sk a možno na to prídeme ;) Niekedy nie je chyba v osobe, len ten správny ešte neprišiel. A niekedy možno naozaj niektoré naše nevyriešené problémy a "nevyzretá" osobnosť odplaší záujemcov. Kto vie.

xxy

myslela aka si, vlastnosti - dobre aj zle. ako mame vediet, mozno mas skreklavy hlas, mozno mas nevabny dych, mozno si hysterka, mozno si blba, naivna alebo nejaka vysinuta..ako to mame vediet, ked si dokopy nic nepovedala?

Leanska

Nie nesom chlpata :) a nemam ani vysoku hladinu testosteronu :)
Tak modulova situacia, zapaci sa mi nejaky chlapec hocikde napr. praca, bydlisko, diskoteka a barz kde, potom sa nakontaktujeme piseme si vsetko ok potom stretko, jedno, druhe a malokedy uz tretie a ked tretie tak stvrte uz nie alebo piate. S niektorymi sa aj zblizim viac bozkavanie. Ale so ziadnym sa vlastne ani nestihnem vyspat (ze koli sexu ma nechceli len) tazko opisat modulovu situaciu kazdy pripad je vlastne iny ale vysledok rovnaky. Mna nechce ide za inou.

Maoam

tak sa konecne viac opis, vizualne, osobnostne, ako sa za ten tyzden spoznavania sa spravas, co ako prebieha.....tu nema nikto vestecku gulu

Leanska

A este velmi zaujimave zistenie je to ze ma nechcu, natrafim na nezadanych chlapcov a fakt dlho nezadanych zacneme byt v kontakte, stretneme sa a zrazu ma o tyzden frajerku dlho nezadany. Doslova ako keby tak zuteka ze rychlo daco splasi. Je to normalne? Je mi z toho fakt zle. Ja neviem aku mam vadu na sebe?

Maoam

z toho co si napisala tazko, skus opisat priebeh aspon jedneho tvojho dlhsieho vztahu (kde doslo uz k niecomu viac) a tvoje spravanie v nom, spravanie toho partnera atd.

ak sa ten modul opakoval, kolkokrat a preco, stale ten isty typ muza?

mozno mas isty styl spravania sa, ktory posobi odpudzujuco,rsp. tak, ze chlapi odidu bez udania dovodu