Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Archiv tv JOJ

coja

vidis, na to som aj zabudla :D na ten program. joj, preco to chodi len v nedelu ta Iveta? :D nemohli by teda davat aspon dve casti za sebou? :/

danielka216

ja osobne som celkom zvedava na toho Dada :D ten ma momentalne dost bavi.
jolipan, hej, ona je velmi krasna :) prvy raz som ju videla v kolese stastia s tym Lukasom Adamcom :D tam ma hned zaujala :) a tak ona celkovo vie ako zaujat. aj hlas ma krasny.

rehacka

podla mna je to velmi vydareny serial. aj tie vybuchy, co tam boli teda naposledy, tie som necakala :D cize aj nejaka akcia tam je, humor, necakane momenty, zaujimavych hercov, proste ma to vsetko, co ma dobry, pozeratelny serial mat.

Sammy

Za mna teda ovela lepsie ako pozerat sa tam na druhom programe na ludi, ktori nevedia tancovat :D A my inak v nedelu vecer aj tak toho nemame vela na praci, toto si zakazdym pustime do pozadia a super. Idylka :D

zuzinata

Ano, tiez som pozerala :) To som si nemohla nechat ujst, kedze som pozrela aj prvu seriu a bola som zvedava, co sa bude diat v druhej :) Ale teda, ze bude tehotna, to som necakala alebo som na to len zabudla, tusim to na konci prvej len tak spomenuli :D

svetlinka

tipujem, ze mala na mysli Ivetu:) tiez som pozerala. akoze najprv som nejako nechcela, ale chytilo ma to. muz si to zapol, tak som pozerala s nim :D

Janamicha123

A co take davali, ked si musela pozerat? :D Mna asi este ziadny serial tak nezaujal, aby som si povedala, ze vtedy budem pozerat a od telky sa nepohnem a hotovo.