Archiv tv JOJ

rehacka

nie, je to len kamarat, momentalne spolu byvaju, ale tak uz len cakam, kedy sa medzi nimi nieco stane :D je to take napinave celkom :D akoze viem si ich predstavit spolu ako par, pacia sa mi, bavia ma :-D

sumienkaaa

a neviete mi povedat, ze kto je vlastne ten Dado? to je jej novy frajer alebo? :D jednu cast som nevidela, ale tak jasne, ze sa chystam to dobehnut :D

rehacka

zimka, nie, nepozeram, taka nedockava zase az nie som :D len som si o tom trochu citala v clankoch a tak :) ale ziadne take velke spoilery sem nebudem davat, neboj :D

zimka

rehacka, pozeráš aj dopredu či len keď to dajú na jojke?
mňa trošku mrzí, že v druhej sérii si už nezahrá Milan Ondrík, mám ho rada. ale tak čo už. je tam kopu iných zaujímavých hercov, vďaka ktorým sa to oplatí kukať :) ale ako módny návrhár bol perfektný :D

rehacka

ja uz sice tak trochu viem, o com to cele bude a aj co sa tam bude diat, ale tak to vobec nevadi, je rozdiel to vidiet a citat si o tom :) tesim sa na to.

novierka

Aby si to tak rychlo nepozrela cele :D Mne to absolutne vyhovuje, aspon sa mas na co tesit :) A celkovo tie tyzdne strasne rychlo letia, vsak mne to pride, ze stale je nedela :D