Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Archiv tv JOJ

malik

to je pravda, akoze kazdemu to uplne asi nesadne, ale mne sa praveze presne tento typ humoru paci, bez servitky, bez obalu, taky jak ma byt a podla mna by ho malo byt v telke rozhodne viac :D

blanika15

no tam bol taky specificky humor, rozhodne nie je pre kazdeho :) ale myslim si, ze svoju cielovu skupinu si ten serial nasiel tak ci onak.

shandrika

Nepozerala som tento serial, vsetko, co som teda videla, bolo len z ukazok, ale aj tak som sa na tom dost pobavila :D Vlastne ani neviem, preco som to nesledovala:) Teraz to celkom lutujem :D

iviccia

sledovala som ju chvilu, ale tak neviem, ona ma az tak mimo serialu nezaujima:) ale spieva krasne, to sa musi nechat.

zimka

ja mám inak tiež krátkodobú pamäť :D ale pri takýchto veciach nie.
sledujte inak Zeu, ona vie dávať infošky aj ohľadom Ivety :D už viackrát som si to všimla.

Sammy

Gimbaska, co viem, tak zatial nie. Ale tak ja si planujem pozriet znova este prvu seriu :D V tomto som ja inak psycho :D Ked ma nieco bavi, tak to viem pozerat aj viackrat za sebou. A niekedy ma aj nieco vyrusi, odbehnem, takze nevidela som kazdy jeden moment istotne :D

gimbaska

prosim vas a to uz serial Iveta vobec nebude chodit? vsimla som si, ze ste si tu o tom pisali. to uz uplne skoncilo?

smoula

Tak muzikantska rodina sa nezaprie, maju to v krvi. Ale tiez som nevedela, ze je aj herec. Kazdopadne, zapadol tam uplne ;-) Jeho brata si ale nedokazem predstavit ako herca :D