neviete niekto,ci sa daju odniekial stiahnut spravy este z decembra? netusila som,ze tv joj pusta len tri dni ,ostatne je poblokovane :(
Archiv tv JOJ
to je pravda, akoze kazdemu to uplne asi nesadne, ale mne sa praveze presne tento typ humoru paci, bez servitky, bez obalu, taky jak ma byt a podla mna by ho malo byt v telke rozhodne viac :D
no tam bol taky specificky humor, rozhodne nie je pre kazdeho :) ale myslim si, ze svoju cielovu skupinu si ten serial nasiel tak ci onak.
Nepozerala som tento serial, vsetko, co som teda videla, bolo len z ukazok, ale aj tak som sa na tom dost pobavila :D Vlastne ani neviem, preco som to nesledovala:) Teraz to celkom lutujem :D
sledovala som ju chvilu, ale tak neviem, ona ma az tak mimo serialu nezaujima:) ale spieva krasne, to sa musi nechat.
ja mám inak tiež krátkodobú pamäť :D ale pri takýchto veciach nie.
sledujte inak Zeu, ona vie dávať infošky aj ohľadom Ivety :D už viackrát som si to všimla.
sammy a to si uz akoze zabudla, co sa dialo v prvej serii? :D vsak to nebolo zase tak davno podla mna :D
Gimbaska, co viem, tak zatial nie. Ale tak ja si planujem pozriet znova este prvu seriu :D V tomto som ja inak psycho :D Ked ma nieco bavi, tak to viem pozerat aj viackrat za sebou. A niekedy ma aj nieco vyrusi, odbehnem, takze nevidela som kazdy jeden moment istotne :D
prosim vas a to uz serial Iveta vobec nebude chodit? vsimla som si, ze ste si tu o tom pisali. to uz uplne skoncilo?
Tak muzikantska rodina sa nezaprie, maju to v krvi. Ale tiez som nevedela, ze je aj herec. Kazdopadne, zapadol tam uplne ;-) Jeho brata si ale nedokazem predstavit ako herca :D
no ved ani o tom bendigovom bratovi som absolutne netusila, ze hra/spieva :D tak sa troska zviditelnil tuto :)