neviete niekto,ci sa daju odniekial stiahnut spravy este z decembra? netusila som,ze tv joj pusta len tri dni ,ostatne je poblokovane :(
Archiv tv JOJ
ja momentalne Ivetu pozeram od zaciatku, lebo som druhu seriu nestihla od prvej casti a z prvej mi asi dve casti chybali, tak to chcem mat kompletne. vsak aj tak velmi nemam co robit po veceroch, ked mi dcerka zaspi, takze tak :)
len ja uz som aj zabudla, ze co sa v prvej dialo :D akoze nieco si pamatam, ale uplne vsetko nie, mozno by som si to pozrela znovu. kym budem teda cakat na tu tretiu seriu, nech si troska osviezim pamat :D
akoze ja si na dobry serial najdem cas fakt hocikedy :D a dalsia vec je, ze to nemusis ani pozerat v tom danom vysielacom case, kedze existuje archiv. a ten jojkarsky je samozrejme lepsi ako na markize najma preto, ze je zadarmo komplet cely a stale.
Mne práveže tá nedeľa vyhovovala, ja dúfam, že to nezmenia, lebo cez týždeň akosi nemám čas pozerať telku a večer už nejako ani nemám energiu, takže asi tak :D Skôr ten víkend kukám tv.
podľa mňa by to mohlo byť ale tak, že budú nejakú epizódu dávať aj v týždni, to by bolo super :) lebo 1 časť za týždeň je ozaj málo :D
Ale teraz by ju mohli dať normálne od septembra po letných prázdninách :-) Však vtedy normálne začína väčšina seriálov.
no myslim si, ze to este nebolo takto oficialne zverejnene nikde, ale vzhladom na to, ze aj tato druha seria vysla az po roku, tak to bude podla mna rovnako aj s tou tretou :)
ale tak jasne, tiez by som ju brala skor. :)
a potom co ked skonci tato seria? zase nebude dlho dlho nic a az potom bude tretia? ci ako
Som si myslela najprv, že je to aj reálne jej otec :D Neviem, niekde som zachytila dáky článok, ale potom som si lepšie prečítala, že "otec seriálovej Ivety" :D Každopádne, hodí sa tam tiež:)
Je tam dobré obsadenie celkovo. Som skôr zvedavá na toho jej otca Ľuba. :)