Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatel chce trojku

Príspevok v téme: Priatel chce trojku
nina24

Ahojte,

chcela by som sa Vas spytat, ake mate skusenosti s trojkou (par + zena). Priatel mi o tom hovori uz takmer kazdy den, davno som mu povedala, ze to nechcem, pretoze neviem oddelit nas sex od lasky, napriek tomu s tym stale zacina. Sme spolu 6 rokov a bola som jeho prve dievca, tak si myslim, ze mu nestaci skusit v zivote iba jednu zenu...napriek tomu mi hovori, ako velmi ma lubi a odhliadnuc od tohto problemu je nam spolu velmi dobre. Chcela by som hlavne pocut nazory tych, ktori trojku zazili s partnerom, ci to dopadlo dobre alebo zle...Na zaver chcem povedat, ze nie som proti trojke samotnej, urcite by som do nej isla s chalanom, s ktorym v buducnosti nic viac neplanujem, najlepsie s dvomi chalanmi :))

Brigita232

nechapem zeny, preco sa takto ponizujete, VCIELKA uz si matka a on ked ma chut stale na taketo zvrhlosti /trojku/ zjavne mus nestacis ani nikdy nebudes a nuti ta do trojky /mas babatko/ navrhujem kupit mu ten najvacsi vibrator a zarazit do zadku, ked to nebude cakat, to bude take nove obohatenie, aby sa pan uchylny nenudil.

Vcielka 410

Ahojte chcem sa pridat k vam a poradit sa . Z partnerom sme uz 6 rokou a mame 18 mesacneho synceka . Od porodu nam to neklape v sexe neako som prestala mat chut na sex . Pred otehotnenim sme mali 3ku z priatelom .teraz to chce znovu ale zo zenou a mne to vadi .vycita mi to . Co by ste robyli na mojom mieste .

datum

Vy ste dobre tuknuti. Najprv sa pozrite aky stary je prispevok, 3 roky :D asi je uz zbytocne komentovat a davat rady dotycnej :D

denisaf

Ninka ty si dalsia slovenka co pre partnera pojde aj proti sebe len aby si ho udrzala...este k tomu takeho chlapa co si ta vobec nevazi a este napises že ste happy dvojica... tu nejde iba o to ze on chce a ine ho nezaujima ale aj o to ze sa vdaka jeho chutkam mozete lahko nakazit hiv,hpv,alebo hoc akou inou pliagou... ja by som ho poslala kade lahsie..ked chce chlap inu nemiluje svoju partnerku....

Fhjgd

Precital som si prispevky, 90% same dristy.

Nina - skusenost mam osobnu aj sprostredkovanu. Budes sa divit ale jeden zo scenarou moze byt ze si to uz nebude chciet zopakovat a bude spokojny ze to vyskusal.

Druha moznost - zapaci sa mu to a potom budes musiet riesit dalsie kroky.

Tretia - zapaci sa to tebe :-)

Kazdopadne chod do toho, dohodnite si pravidla a nalad sa pohodovo.
Ps: jedo pravidlo moze byt ze nepojde do nej .....

Ved rozist sa mozete uz teraz . Mozno budete mat svoje tajomstvo a v buducnosti vam to okoreni vztah

Na svete su ovela horsie veci ako nevydarena trojka :-)

Moniliaaa

Lucy ma pravdu nedovolte to partner ktory to od baby pozaduje nepatri do vztahu a taky nech si ho ani nehlada ale uziva si a nekazi zivot babe

Lucy1988

Ja som to vyskúšala na vlastnej koži, ctila som že musím lebo som partnerovi niečo dlžná. Vyvarujte sa tomu ak môžte, ak to raz dovolíte bude mať nad vami kontrolu... Dohodli sme sa že to bude raz a teraz to požaduje stále, každú chvíľu. Dokonca si vypisuje za mojím chrbtom s tou kamoškou, neviem ako dlho to vydržím sa len takto prizerať. Radím všetkým milujúcim partnerkám, nebudte také blbé ako ja, lebo sa z toho už nevyhrabete nikdy, ako ja.