Priatel chce trojku

Príspevok v téme: Priatel chce trojku
nina24

Ahojte,

chcela by som sa Vas spytat, ake mate skusenosti s trojkou (par + zena). Priatel mi o tom hovori uz takmer kazdy den, davno som mu povedala, ze to nechcem, pretoze neviem oddelit nas sex od lasky, napriek tomu s tym stale zacina. Sme spolu 6 rokov a bola som jeho prve dievca, tak si myslim, ze mu nestaci skusit v zivote iba jednu zenu...napriek tomu mi hovori, ako velmi ma lubi a odhliadnuc od tohto problemu je nam spolu velmi dobre. Chcela by som hlavne pocut nazory tych, ktori trojku zazili s partnerom, ci to dopadlo dobre alebo zle...Na zaver chcem povedat, ze nie som proti trojke samotnej, urcite by som do nej isla s chalanom, s ktorym v buducnosti nic viac neplanujem, najlepsie s dvomi chalanmi :))

lolec-SKK

Spravne predpokladas..je nevybureny, myslim si ze takmer kazdy jedinec,obzvlast chlap, potrebuje v živote zažiť niečo viac s viacerymi osobami opačneho pohlavia.. citi zodpovednost,možno strach z nevery a naslednych vycitok po nej, tak ti dava navrh na trojku, čo je vlastne "legalizovaná" nevera, dá sa povedať.. osobne mi dalsia zena pri sexe s partnerkou vo vztahu,ktory ma naplna, nechyba a prislo by mi to viac nez divne, colen sa tej dalsej dotykat (ešte pred očami partnerky).. je na tebe,čo s nim planuješ, čo od neho očakavaš..ale musis niest riziko,že zrejme po cely život mu stačiť nebudeš..aj keď,nechcem kategorizovať,lebo existujú aj výnimky,ktorým hormony až tak veľmi nepracujú a k životu im stači fakt jeden jediný partner.. ale, keby bol jeden z nich,asi by ti nenavrhoval trojku :-)

Lulu2011

ty by si isla s dalsim chlapom, on ocividne zenou, to sa velmi nezhodnete :))

do fungujuceho vztahu by som dalsieho netahala, hoci ide len o sex, podla mna to poskodi vztah

Prezyvka55

Severka ale neznamena to ze ju aj realne skusia len hovorim ze vela chlapom behaju take myslienky po rozume ze aky by bolo to skusit a podobne.

Severka

a teba sa pýtal či to chceš?? Je vidieť, že myslí, len na seba. Pre boha čo je to za chlapa ktorý chce trojku?

Prezývka55

Dawia :D :D nie sak by sa nepozerala zatial by ju ta druha lizala alebo by sa bozkavali :D vidim ze nepoznas ako funguje trojka ale spat k teme.

Podla mna trojka s partnerom je blbost, aspon pre mna. Ked uz tak trojka s 2 ma cudzimi zenami ale trojka s partnerkou a nejakou dalsou mi pride divna.