Priatel chce trojku

Príspevok v téme: Priatel chce trojku
nina24

Ahojte,

chcela by som sa Vas spytat, ake mate skusenosti s trojkou (par + zena). Priatel mi o tom hovori uz takmer kazdy den, davno som mu povedala, ze to nechcem, pretoze neviem oddelit nas sex od lasky, napriek tomu s tym stale zacina. Sme spolu 6 rokov a bola som jeho prve dievca, tak si myslim, ze mu nestaci skusit v zivote iba jednu zenu...napriek tomu mi hovori, ako velmi ma lubi a odhliadnuc od tohto problemu je nam spolu velmi dobre. Chcela by som hlavne pocut nazory tych, ktori trojku zazili s partnerom, ci to dopadlo dobre alebo zle...Na zaver chcem povedat, ze nie som proti trojke samotnej, urcite by som do nej isla s chalanom, s ktorym v buducnosti nic viac neplanujem, najlepsie s dvomi chalanmi :))

Dawia

Navrhni mu ty chalana do 3jky! A ty sa tez preber si normlana? co sa budes prizerat nato ako ty si budes robit dobre ztim co on bude jebat daku cudzi pi!

Dawia

Mňa by to ponížilo. Zujímav, že ostatní muži to nechcú. Je to nevy...y! zasran zrejme, už nevie čo od rozkošu, alebo mu už ty nestačíš

ahojhello

toto by som neakceptovala s priatelom ako takym ,ak by to bol len sexualny partner rec o trojke by padnut mohla, ale s priatelom ktoreho lubim ,urcite nie, a ak si jeho prve dievca taky vztah skonci ,prepac ak som velmi priama , ale chlapec bude chciet skusat aj ine maso , ver mi !

cica987

Ahoj.. neviem či to tu niekto písal, nechcelo sa mi to všetko čítať.. ale pri tvojom príspevku ma napadla dnešná časť Dva a pol chlapa.. kedy Alan chcel ísť do trojky (2 baby a on), tá jeho priateľka ale povedala že fajn, aj ona chce ísť do trojky, ALE! 2 chalani a ona.. a najprv musia vyskúšať jej trojku, až potom jeho.. na tvojom mieste, by som to tvojmu priateľovi tiež navrhla, ale taktiež s tou jej podmienkou, najprv ona, potom on.. Osobne si myslím, že možno na začiatku by aj súhlasil (ak vôbec, v tom prípade sa už nemáte o čom ďalej baviť čo sa týka trojky), ale keď by už prišlo k tomu, myslím že ak ťa ozaj ľúbi, tak by to nedovolil.. neviem. ja by som to skúsila.. :) Ak náhodou, daj vedieť ako to dopadlo :)

tulo33

miau- lenze co keby to nestopol? odpusti jej to este niekedy? co ked to bude pre neho taky sok, ze si zurivo povie tak teraz som ja na rade robit to s inou. Ak by to povolil, zena musi v poslednej chvili povedat stop. moj nazor
no a poznam par parov co davali swinger, pokazili si vztahy, zmenilo sa to na manzelske kamaratsvo a iskru hladaju v inych naruciach, natrvalo pokazene. Ak niekto chce zdravy vztah nemoze sa delit o partnera.

miau1

nina24: vied co mne sa to stalo a da sa to vyriešiť velmi jednoducho :) skratka, ak proti tomu ty nic nemas, povedz ok skusit to mozme, ale bude tu rovnost
ked chces trojku so ženou, ja budem mat trojku s chlapom a začínam prva... vacsina chlapov si sakra dobre rozmysli ci mu chvíľka potešenia s inou ženou do trojky stoji zato vidiet ako mu JEHO frajerku niekto nakl*da
;) dufam ze pomôže

tulo33

Phoe, 34+ rocna krasavica. Pod k veci. Chces si pisat so mnou, alebo sa vyjadrit k prispevkom? No fakt by bolo zaujimave poznat tvoj skuseny nazor na to co som tu napisal. Tie kraviny su realita a vsetko som zazil aj na vlastnej kozi.
Phoe, napisem nazor, tvoja reakcia kravina. Preco len ty mas vzdy pravdu? Zazila si to?

tulo33

cafte,
prva otazka je preco to chce?! este tu nepadol nazor, ze to mozno chce preto, lebo citi, ze potrebuje posexovat aj inu zenu a nechce ti byt neverny a toto by bolo fakt super ze ti to povedal a pokial mu to nedovolis tak si to najde inde, nemas na vyber, lebo chlap to chce! povedz ne a zosype sa vam to, bude to vo vztahu horsie a horsie, on sa totiz uz rozhodol
Povedala si mu ze by si suhlasila vy a chlap? No daj si pozor, aby ti to nesplnil, aby si ho nevyprovokovala, lebo ked to zazije, zatial este nema sajnu co to s nim urobi, ale bud si ista, ze ak ta uvidi sulozit s inym chlapom tak stratis natrvalo na hodnote.
Najdite si nejaku neskusennu babu, co hryzie pri orale a smrdi jej medzi nohami a uz viac to nebude chciet, musi byt horsia od teba. Sex s kondomom. Daj mu to, ked to chce. Myslim, ze je to vyriesne.
A vy hlupucke obstarozne maminky to ani nekomentujte, lebo nemate sajnu o com pisem.