Priatel chce trojku

Príspevok v téme: Priatel chce trojku
nina24

Ahojte,

chcela by som sa Vas spytat, ake mate skusenosti s trojkou (par + zena). Priatel mi o tom hovori uz takmer kazdy den, davno som mu povedala, ze to nechcem, pretoze neviem oddelit nas sex od lasky, napriek tomu s tym stale zacina. Sme spolu 6 rokov a bola som jeho prve dievca, tak si myslim, ze mu nestaci skusit v zivote iba jednu zenu...napriek tomu mi hovori, ako velmi ma lubi a odhliadnuc od tohto problemu je nam spolu velmi dobre. Chcela by som hlavne pocut nazory tych, ktori trojku zazili s partnerom, ci to dopadlo dobre alebo zle...Na zaver chcem povedat, ze nie som proti trojke samotnej, urcite by som do nej isla s chalanom, s ktorym v buducnosti nic viac neplanujem, najlepsie s dvomi chalanmi :))

0vecka

jezis to je fakt debil. Jedna vec je spytat sa ale druha drankat ako male decko. Ja na jeho mieste si narazim nejaku jednorazovku a nerobim fory. Do takychto veci by sa nemalo nutit. Ale zase zeny robia podobne veci napr s tym ze chcu decko :) takze je to 1:1...

inaq moja mi rozprava ze mala trojku s byvalym a ze to nebolo nic moc a ze by do toho uz nesla... Na co som pohotovo a chapavo podotkol ze nech sa neboji ked dostanem chut tak mam uz dve kamaratky ktore s tym problem nemaju...

kybel

ak tuzi po trojke tak mu navrhni nech je trojka ale s muzom, nech si vyskusa aj kolik v zadku, predpokladam ze to este nemal a tiez mu to moze chybat

mojpohlad

Takze ty by sa sa rada nechala osukat dvoma chlapmi, no pekne-pekne :-)

Tak skus pochopit aj ty jeho. Kedze si jeho prva, tak mozno vela toho nezazil :) A potrebuje to nejako dohnat :)

Je to v poriadku. Ludia potrebuju sulozit pocas svojho zivota s viacerymi partnermi, aby boli viac vyrovnani, spokojni, aby zistili o sebe aki su, atd.

Mat jedneho sexualneho partnera za svoj zivot nie je prirodzene a podla mna to prinesie do zivota iba galibu.

Na to aby dvaja mohli spokojne zit, musia byt obaja sexualne vyrovnani a spokojni. Iba tak sa tie fyzicke potreby pretnu.

MultiLevel

nina, trosku sa chytim toho, co si napisala, ze neexistuje chlap, ktory by nechcel trojku...tak asi existuje a mam ho doma :) A urcite to nie je preto, lebo je ku mne neuprimny a nechce si to priznat. Viem o vsetkych jeho sexualnych tuzbach, ale to posledne co by chcel by bolo, aby sa na mne odbavoval niekto iny, alebo aby on musel nejaku obstastnovat a ja by som sa veselo na to pozerala :) Plus ti tu napisalo aj zopar inteligentnych muzov, takze si precitaj aj ich nazory a skus pouvazovat nad tym celym :)
Je velmi, velmi smutne, ze po 6 rokoch sa tvoj priatel s tebou nudi. Co bude robit po 15 rokoch? Sex v dlhodobom vztahu nemusi byt nuda, raz moze byt nezny, raz divoky, raz v posteli, raz na nejakom inom mieste, raz s hrackami, raz bez hraciek...to, aky mate sex je len na vas a ak si myslite, ze vam ho okoreni zarucene len tretia osoba, tak sa mylite podla mna :) Ved co ak sa to priatelovi tak strasne zapaci, ze to bude vyzadovat pravidelne? To si do konca zivota budete stale niekoho brat do postele? :)
Ja som vzdy za to, aby ludia robili to, co im sposobuje radost a potesenie, ale ci je to zrovna toto...hmm..skus pouvazovat. Ci budes stastna ak sa to stane.
A posledna vec, nechcem tu robit ziadne bububu, ale pri takychto hratkach sa mozete veeelmi lahko cim kolvek nakazit. Kondom vas neuchrani od genitalnych bradavic, HPV, prenosu roznych virusov...nevies aku sexualnu minulost bude mat za sebou ta "tretia osoba"

Lumik

:) lakava predstava, este tam mat taku tu doveru a dobry vztah so vsetkymi a zit stastne v duchu hesla: dobrych ludi sa vsade vela zmesti.