Vsade citam ako treba jest ovocie nalacno,hodinu po zjedeni ovocia nic nejest,nekombinovat ho s inym jedlom ,najlepsie ho jest doobedu na ranajky...ja si zrobim na ranajky plny velky tanier ovocia,rozne druhy,banan,jablko,ananas,pomaranc,kiwi,slivky,hrozno,atd...a po zjedeni nastava moj problem,zacne mi busit srdce a tlacit na hrudy(tieto veci sa mi stavaju ked pijem alkohol a zapijam ho sladkou vodou,bude to asi zvyseny curok),po 10 minutach to prestane a potom ma cely den pali zaha...co to moze byt?aku chybu robim?moze to byt cukrovka? za odpoved vopred dakujem
Ovocie na ranajky
ja nechcem jest len ovocie, ja jem vsetko,ale chcem jest aj ovocie...a proste chcem vediet spravy postup jedenia ovocia a preco mi to robi tak zle...to ako tearz nemam jest vobec ovocie?
a ake ovocie by som mal zvolit na ranajky? kazdy den ine? a inak to jablko si trafil,lebo ja ked zjem iba cisto jablko na prazdny zaludok,tak cely den ma nafukuje a huci mi v bruchu, to iste aj hruska... a kolko toho ovocia? ake mnozstvo? diky za odpoved
skus to hentak nemiesat, vezmi si len 1-2 druhy ovocia. a skus jablko na ranajky vynechat