ja nemam taky problem ale moji znami maju.chcem sa spitat ako moze bit cista nebezpecna?vie mi niekto poradit?
ako nebezpecne su cisty?
poraďte prosím ak viete mám už dva dni silne krčovite bolesti v podbrušku a slabe akoby menštruačne krvácanie na sone mi zistili malu panvu naplnenú tekutinou a nič ine nevideli gynekolog ma pre krvácanie nevyšetril môže byť tá tekutina krv alebo nebodaj prasknutá cysta?? vďaka za radu
Iwetka, ja som už bola tiež dva krát operovaná. Záleží však na tom aké tie cysty máš a prečo sa tvoria. Kvôli ( mäkké I) cystám môžeš mať problémy s otehotnením, ale to je tiež individuálne. Skús dávať tieto otázky svojmu gynekológovi.
Na cysty su ucinne len enzymi a enzymi tvoriaci jod.
Aj biele krvinky, co cistia telo pouzivaju na odstranenie neziaducich materialov enzymi.
iwetka."hranici so sebevrazdou sa po operacii vratit do tej istej postele, alebo miesta, kde spis!" bola si niekedy liecitela alebo poznas niekoho kto sa zaobera alternativnou medicinou?
Žena čo má cystu môže otehotnieť, nie je to vylúčené....Cysty sa najskôr rozpúšťajú vitamínom B. Ak to nejde, potom sa operuje a posiela sa vzorka na rozbor. Podľa rozboru sa stanoví o akú cystu ide. A samozrejme nasleduje liečba. Nebezpečné sú cysty ak prasknú alebo ak sú zhubné. Treba chodiť na pravidelné kontroly.
Mne nasli cystu najprv malicku na pravom vajecniku a cakali kym sama praskne....nepraskla zvacsila sa na 2 cm a na lavom vajecniku mi nasli 4x5 cm....rozmyslaju nad laparoskopiou..momentalne som dostala menstruaciu a mam strasne bolesti...myslite ze laparoskopia je momentalne najlepsie riesenie alebo napriek bolestiam cakat?...