ja nemam taky problem ale moji znami maju.chcem sa spitat ako moze bit cista nebezpecna?vie mi niekto poradit?
ako nebezpecne su cisty?
ak ti prerastie do mozgu, tak ano.
a v krku ked sú tak može človek umriet ?
V tvojom mozgu ano.
Ahoj Angelin14, mne priblizne v rovnakom case ako tebe zistili tiez aneuryzmaticku cystu, ale na palci na lavej nohe - 4.ty prst,a tiez az ked sa mi prst zlomil. O 2 mesiace som isla na kontrolny rontgen, cysta sa ani nezmensila, ani nezvacsila, su tam vraj naznaky vyplnania. Co je dobry znak. Dalsi postup je, kontrolny rontgen o 4 mesiace. Potom ma uz zrejme ortoped posle na biopsiu, ak sa cysta nevyplni? Pravdu povediac som dost nesvoja, pretoze mam 1,5 rocne dieta, mam trochu strach, hlavne ked som si citala kadeco na nete, a aj ked mi lekar povedal, ze "zatial" to nie je vazne.
Napis ako sa mas, a ako to u teba riesia lekari. Dakujem.
Ahojte,chcela by som sa opýtat,či nemáte niekto skúsenosti s aneuryzmatickou kostnou cystou.zistili mi ju pri MRI v ramennej kosti.som po uraze,pravdepodobne je následkom toho.ak by ste niekto vedeli,ako sa to rieši,prosím,poraďte.na internete sú rôzne info.neviem,ktorým z nich možem verit.dakujem
ma 10 rokov ma cistu v mozgu bol aj na magnetickej rezonacii cista je velka asi 3mm poradte prosim
ja mám 14 rokow a boliewajú ma kolená..
bola som u ortopéda, a ten mi powedal že mám cisty na kolenách..
predpísal mi dwa druhy liekow a powedal že ak mi tie lieky nezaberú pojdem na operáciu :(