Studenti zubneho lekarstva - Heudykova - skusenosti

zubarBA

Študent a študentka 6. ročníka zubného lekárstva LFUK ponúkajú:
preventívne prehliadky (zadarmo), dentálnu hygienu, ošetrenie zubných kazov a výmena tmavých amalgámových vyplní na biele estetické.
Ceny sú lacné, niekoľkonásobne nižšie ako u súkromného stomatológa (zaplatíte len cenu materiálu).
Výkony sa konajú pod neustálym dohľadom odborných zubných lekárov.
Kontaktujte sa s nami: zubar.bratislava2018@gmail.com
Tešíme sa na Vašu návštevu!

6th year students of Dentistry at LFUK are looking for patients for preventive checkups, dental hygiene, caries treatment, composite fillings, exchange of old fillings to more esthetic.
Treatment is under supervision of a qualified doctor.
Prices are very attractive, dental checkup is for free.
For more information please contact by email zubar.bratislava2018@gmail.com
Do not hesitate to contact us!

LFUK

Študent a študentka zubného lekárstva LFUK ponúkajú: preventívne prehliadky, dentálnu hygienu, ošetrenie zubných kazov a výmen tmavých amalgámových vyplní na biele estetické.

Ceny sú lacné, niekoľkonásobne nižšie ako u súkromného stomatológa (zaplatíte len cenu materiálu). 

Výkony sa konajú pod neustálym dohľadom odborných zubných lekárov.
Kontaktujte sa s nami: zubar.bratislava2018@gmail.com
Tešíme sa na Vašu návštevu!

Peter015

Mam 15 rokov moje zuby su v hroznom stave...mliečne už nemám no horšie je že už ani niektore trvacne... Potrebujem radu kde zohnať peniaze na opravu ...potrebujem umele zuby, korunky...ale nemáme na nich peniaze

Oscar

Dobre rano ľudia prosím vas o radu potrebujem nejakeho lacnejšieho zubara v BA mám niektore zuby v zlom stave zanedbaval som zubne prehliadky z strachu k zubárovi a teraz sa bojím že prídem o zuby alebo budem mať nejake zdravotné problémy za šetky rady veľmi ďakujem.

Dominika9518462

Dnes som bola na heydukovej ošetrená študentkou, som veľmi spokojná, všetko skontrolovala a odsúhlasila pani doktorka,
10€ za röntgen, 25€ za 2 biele plomby.. super ceny aj služby, odporúčam :)

korkosova_v

Ahojte, som študentom zubného lekárstva a pôsobím na Stomatologickej klinike- Heydukova.
Zažívate diskomfort, bolesť zubov alebo potrebujete len prehliadku, prípadne zubnú hygienu?
Neváhajte ma kontaktovať. Poskytujeme všetky druhy dentálnej starostlivosti a pochopiteľne, každá procedúra je pod dohľadom kvalifikovaných lekárov.
Čo sa týka ceny procedúr, sú za veľmi priaznivé ceny.
V prípade záujmu a dalších informácií, kontaktujte ma.
email: victoria.korkosova@gmail.com
facebook: /VictoriaKorkosova
Nezabúdajte sa starať o svoje zuby a usmievať sa.

osetrenie zubov

Dobrý deň, som študentkou Zubného lekárstva na Univerzite Komenského v Bratislave a ponúkam Vám lacné a kvalitné ošetrenie Vašich zúbkov každý utorok od 7:30-12:30 na Klinike sv. Alžbety na Heydukovej ulici v Bratislave, hneď vedľa Námestia SNP/Kamenného námestia, blízko centra mesta s výbornou dostupnosťou MHD. Odkaz na mapu (-odkaz odstránený-)

Medzi základné úkony patria najmä preventívne prehliadky, ošetrenie zubného kazu/boľavého zuba alebo výmena tmavej amalgámovej plomby za estetickú bielu.
Ošetrenie je pod neustálym dozorom dobrého skúseného lekára. Ošetrenie je lacnejšie ako v inej zubnej ambulancii, pretože platíte len za cenu materiálu (je to podľa študentského cenníka prikladám aj link 14.,15,.,16.,17., www.ousa.eu… )Nepotrebujete si k nám dokonca ani prenášať kartu od svojho lekára!

Ak máte záujem, alebo sa potrebujete niečo opýtať.. tak mi neváhajte napísať na zubnylekar.heydukova@gmail.com príp. tel.č: 0944582790.. rada Vám poskytnem odpovede na všetky otázky. Teším sa na Vašu návštevu.

zdravezubylfuk

Dobrý deň, som študentka zubného lekárstva na Lekárskej fakulte UK a ponúkam Vám možnosť ošetrenia zubov - ošetrenie kazov, výmenu tmavých výplní za biele, prehliadku.
Celý priebeh ošetrenia je kontrolovaný zubným lekárom.
Úkony sú spoplatnené podľa študentského cenníka zverejneného na www.ousa.eu, v cene je zahrnutý len použitý materiál.
Nájdete ma každý utorok od 7.30 do 12.00 na Klinike stomatológie a maxilofaciálnej chirurgie LFUK a OÚSA Heydukova 10, Bratislava.
Pokiaľ máte Vy alebo niekto z Vašich blízkych záujem o lacnejšie ošetrenie zubov, neváhajte ma kontaktovať na tel. čísle 0904935721 alebo na e-mail zuby.lfuk@gmail.com
Pekný deň

Martinusss

Ja som osetrenie u studentov na Heydukovej viackrat absolvoval a bol som nadmieru spokojny. Hlavne ceny su neporovnatelne vyhodnejsie oproti ostatnym zubnym lekarom v Bratislave. Kedze mam svojho stomatologa na vychode prislo mi to ako vyhodne riesenie. Nepotreboval som svoju zdravotnu kartu, iba kartu poistenca. Takze za mna len vrelo odporucam.