zdravim, mate niekto prosim skusenosti s osetrenim zubov u studentov ZL v poliklinike na Heydukovej? chcel by som si spravit hygienu a pripadne vymenit vymenit nejake plomby, maju tam fajn vybavenie? pristup? som tiez student (nie ZL) a nechcem si platit 100€ za plombu ...dakujem za pekne nazory
Studenti zubneho lekarstva - Heudykova - skusenosti
Nie, na ten mail už neodpovedajú. Aj teraz cez prázdniny sa to dá, lebo som sa pýtal jedného známeho lekára a majú menej pacientov.
Ja som tam tiež bol párkrát, neobjednávali až pri opakovanej návšteve a nakoniec som sa dohodol s jednou kočkou ku ktorej chodím stále. Som spokojný, má dobrú prácu a je aj dosť rýchla.
ja som si najprv u nich dohodol termin cez mail zub.stud@gmail.com, ale bolo to pred dvoma rokmi, možno ten mail stale funguje.
išiel som tam kvôli vypadnutej plombe a s pracou som bol spokojný, stálo ma to asi iba 5 €.
Jediná výhrada je v tom že to tomu študentovi trvalo trochu dlhšie ako je bežné, ale kreslo bolo pohodlné tak to nevadilo.
Ja som tiež študent 5. ročníka a objednávať sa netreba a presne na čas neberieme.
Ako aj písala moja kolegyňa pochybujem, že si niekto dá svoj súkromnú telefón, resp. mail.
Aj ja som študentkou stomatológie v 5. ročníku. Mail asi nikto na seba dávať nebude, stačí tam kľudne prísť bez objednania a niekto sa Vás ujme.
Ahoj, neviete mi poradit nejaky mailovy alebo telefonicky kontakt na studentov stomatologie? potrebovala by som skontrolovat jeden zuba jeden asi aj plombovat. dakujem
zazvor ci klincek? :)
Dobry Den ma niekto skusenosti zo studentmi ZL v kosiciach,potreboval by som si opravit chrup,cital som ze je to lacnejsie,alebo poradit niekoho kto ma odvahu a hlavne sa nebude viac bat ako ja.Od zakladnej mam strach zo zubarou,ak niekto viete poradit,alebo o niekom kto by mal zaujem,poprosim kontaktujte ma emailom 1 poki@zoznam.sk.Dakujem.Simon
Peťka a Domča, prosim Vas, vezmete aj osobu, ktora u Vas nebude mat kartu ? Akoby za nejaky jednorazovy poplatok? V BA zijem a pracujem, ale zubara mam este v mieste povodneho bydliska mimo BA. Dakujem pekne za odpoved.
Ahojte, aj ja chodím na Heydukovu, takže sa kľudne pýtajte!
Inak k tej plombe s príchuťou zázvoru, áno niektorí ju využívajú! :-)
Dnes bez rukavíc pracovať je už dosť od veci. :-D