Studenti zubneho lekarstva - Heudykova - skusenosti

-Myšiak-

Nie, na ten mail už neodpovedajú. Aj teraz cez prázdniny sa to dá, lebo som sa pýtal jedného známeho lekára a majú menej pacientov.
Ja som tam tiež bol párkrát, neobjednávali až pri opakovanej návšteve a nakoniec som sa dohodol s jednou kočkou ku ktorej chodím stále. Som spokojný, má dobrú prácu a je aj dosť rýchla.

michal_550

ja som si najprv u nich dohodol termin cez mail zub.stud@gmail.com, ale bolo to pred dvoma rokmi, možno ten mail stale funguje.
išiel som tam kvôli vypadnutej plombe a s pracou som bol spokojný, stálo ma to asi iba 5 €.
Jediná výhrada je v tom že to tomu študentovi trvalo trochu dlhšie ako je bežné, ale kreslo bolo pohodlné tak to nevadilo.

Erik_xy

Ja som tiež študent 5. ročníka a objednávať sa netreba a presne na čas neberieme.
Ako aj písala moja kolegyňa pochybujem, že si niekto dá svoj súkromnú telefón, resp. mail.

chrisss11111

Ahojte, mate prosim Vas niekto nejaky kontakt na nich? kedze aj pracujem, nerada by som tam prisla a otocia ma vo dverach, ze sa treba objednat :) dakujem moc

Andrea_R

Aj ja som študentkou stomatológie v 5. ročníku. Mail asi nikto na seba dávať nebude, stačí tam kľudne prísť bez objednania a niekto sa Vás ujme.

stev

Ahoj, neviete mi poradit nejaky mailovy alebo telefonicky kontakt na studentov stomatologie? potrebovala by som skontrolovat jeden zuba jeden asi aj plombovat. dakujem

neo nejko

Dobry Den ma niekto skusenosti zo studentmi ZL v kosiciach,potreboval by som si opravit chrup,cital som ze je to lacnejsie,alebo poradit niekoho kto ma odvahu a hlavne sa nebude viac bat ako ja.Od zakladnej mam strach zo zubarou,ak niekto viete poradit,alebo o niekom kto by mal zaujem,poprosim kontaktujte ma emailom 1 poki@zoznam.sk.Dakujem.Simon

Janka1_2_3_4

Peťka a Domča, prosim Vas, vezmete aj osobu, ktora u Vas nebude mat kartu ? Akoby za nejaky jednorazovy poplatok? V BA zijem a pracujem, ale zubara mam este v mieste povodneho bydliska mimo BA. Dakujem pekne za odpoved.

Domča_1

Ahojte, aj ja chodím na Heydukovu, takže sa kľudne pýtajte!
Inak k tej plombe s príchuťou zázvoru, áno niektorí ju využívajú! :-)
Dnes bez rukavíc pracovať je už dosť od veci. :-D