zdravim, mate niekto prosim skusenosti s osetrenim zubov u studentov ZL v poliklinike na Heydukovej? chcel by som si spravit hygienu a pripadne vymenit vymenit nejake plomby, maju tam fajn vybavenie? pristup? som tiez student (nie ZL) a nechcem si platit 100€ za plombu ...dakujem za pekne nazory
Studenti zubneho lekarstva - Heudykova - skusenosti
Je vasa ponuka osetrenia u studentov este aktualna?
To som len tak citala cenniky roznych zubarov a mam dost :)
Kolko by ma vysla korunka na jeden mrtvy zub, ked si ju dam urobit u vas? Lebo platit za to 300 € u niekoho ineho, to sa mi zda az moc predrazene, obzvlast ak ide o mrtve zuby, ktore uz asi aj tak nebudu mat dlhu zivotnost, tak mi je to jedno. Odpovedzte, prosim, vdaka :)
Dobrý deň, som študentka zubného lekárstva LF UK a ponúkam Vám lacnejšie ošetrenie vašich zúbkov, ošetrenie zubných kazov, výmenu čiernej (amalgámovej) výplne za novú esteticky viac vyhovujúcu bielu, preventívnu prehliadku... Ošetrenie prebieha na Klinike Stomatológie a Maxilofaciálnej chirurgie na Heydukovej ulici 10 v Bratislave a je pod kontorolou skúsených stomatológov. Platíte iba za použitý materiál. Ak by ste mali ďalšie otázky, alebo záujem, môžete ma kontaktovať aj e-mailom: zdrave.zuby1@gmail.com Teším sa na vašu návštevu a všetkým prajem pekný deň :-)
Dobrý deň
Ako študent stomatológie vám ponúkam možnosť celkového ošetrenia vašich zubov, od preventívnej prehliadky, ošetrenia zubných kazov, či výmeny starej plomby (amalgámovej) za novú a esteticky viac vyhovujúcu. Všetky stomatologické výkony, ktoré pacienti podstúpia sú pod neustálym dozorom odborných stomatológov. A to všetko za minimálne ceny , ktoré sa pohybujú za amalgámovú plombu od 4,99 max 8,30 a bielu plombu od 10,79 max 16,60 v závislosti od veľkosti kazu. Ak by mal niekto záujem kontaktujte ma najskôr telefonicky alebo mailom. Mail: lacnezuby@gmail.com tel. 0903061458
momentalne sú na stranke inzeraty.sme.sk
3 inzeraty od študentov stomatologie, sú tam nich ich kontakty
Ahojte,
chcela by som sa spýtať, či je možné si aj preniesť kartu na túto kliniku, a tak sa stať normálnym bežným klientom, ktorého však budú pravidelne ošetrovať študenti. Robia študenti aj preventívne prehliadky? Ďakujem
Nie, dentálne hygieničky nie, ale presne tie isté úkony robia študenti zubariny v nižších ročníkoch, takže určite sa to dá.
Cenovo bolo oveľa lacnejší ako zubári, prácou sa vyrovnajú ale sú dosť pomalí na menšie výnimky. Hlavne v nižších ročníkoch im to išlo veľmi veľmi pomaly, s menšími chybičkami, ale takí piataci a šiestaci sú ako klasickí zubári.
Praxuju tam aj buduce dentalne hygienicky? Bol tam niekto na hygiene? Myslim tym odstranenie plaku, kamena a pieskovanie. Kolko tam stoji hygiena? A este cena kovokeramickeho mostika by ma zaujimala, ak mate niekto skusenost s mostikom robenym na Heydukovej u studentov, napiste, prosim, co a ako s kvalitou a cenou, budem vdacna za kazdu odpoved.