Studenti zubneho lekarstva - Heudykova - skusenosti

Domka-6993

Dobry vecer.Poprosila by som telefonicky kontakt na nejakeho studenta stomatologie na heydukovej,kedze som studentka nemozem si dovolit dat tolko penazi za zuby prosim ak by ste mi poradili.Dakujem

Cica

Ahojte
Potrebovala by som telefonne cislo na studenta,ktory ma prax
Na haydukovej. Potrebovala by som zablombovat 2zuby .
Dakujem

Miko777

no mne znamy poradil svojho zubara a je to taky starucky pan s vybavenim z minuleho storocia, vsetko mi robi bez anastezy, taku zakl. vec na ktoru som bol zvyknuty u minuleho zubara - taka trubicka co mi fuka do ust a preto nemam v ustach sliny pocas zakroku - taku zakladnu vec riesi tymi tamponmi ktore meni kazdu minutu, pracuje bez rukavic ...ja nie som nejaky narocny ale toto mi prislo moc, a to som unho nechal uz dost penazi za plomby, z ktorych vacsinu az polovicu mi treba bude prerobit

este sa chcem spytat - daval mi raz taku liecivu plombu ktora mala chyt zazvoru, ktora mi mala doliecit citlivy zub - to sa este pouziva?

Peťka_1

Ahoj, ja som tiež študentkou ZL v 5. ročníku a keďže chodím na prax na Heydukovu viem Ti toho povedať viac. :-)
Vybavenie je priemerné, teda podľa môjho úsudku, ale neviem na čo konkrétne myslíš? :-)
Všetko závisí od toho na koho natrafíš, ale jednoducho si nikto z nás nedovolí byť nevrlí, lebo by nám to jednoducho netolerovali. Ak chceš kľudne príď, môžeš sa pozrieť a aj ušetríš. :-) Kľudne sa pýtaj čo Ťa zaujíma.