zdravim, mate niekto prosim skusenosti s osetrenim zubov u studentov ZL v poliklinike na Heydukovej? chcel by som si spravit hygienu a pripadne vymenit vymenit nejake plomby, maju tam fajn vybavenie? pristup? som tiez student (nie ZL) a nechcem si platit 100€ za plombu ...dakujem za pekne nazory
Studenti zubneho lekarstva - Heudykova - skusenosti
Ahojte
Potrebovala by som telefonne cislo na studenta,ktory ma prax
Na haydukovej. Potrebovala by som zablombovat 2zuby .
Dakujem
no mne znamy poradil svojho zubara a je to taky starucky pan s vybavenim z minuleho storocia, vsetko mi robi bez anastezy, taku zakl. vec na ktoru som bol zvyknuty u minuleho zubara - taka trubicka co mi fuka do ust a preto nemam v ustach sliny pocas zakroku - taku zakladnu vec riesi tymi tamponmi ktore meni kazdu minutu, pracuje bez rukavic ...ja nie som nejaky narocny ale toto mi prislo moc, a to som unho nechal uz dost penazi za plomby, z ktorych vacsinu az polovicu mi treba bude prerobit
este sa chcem spytat - daval mi raz taku liecivu plombu ktora mala chyt zazvoru, ktora mi mala doliecit citlivy zub - to sa este pouziva?
Ahoj, ja som tiež študentkou ZL v 5. ročníku a keďže chodím na prax na Heydukovu viem Ti toho povedať viac. :-)
Vybavenie je priemerné, teda podľa môjho úsudku, ale neviem na čo konkrétne myslíš? :-)
Všetko závisí od toho na koho natrafíš, ale jednoducho si nikto z nás nedovolí byť nevrlí, lebo by nám to jednoducho netolerovali. Ak chceš kľudne príď, môžeš sa pozrieť a aj ušetríš. :-) Kľudne sa pýtaj čo Ťa zaujíma.