S jednou žijem 5 rokov, to je moja legalna a oficialna partnerka ale zamiloval som sa do kamaratky , ktoru poznam cca 8rokov, som v koncoch , sme spolu uz 2 mesiace, ona ma tiez partnera..... nechcem nikomu ublízit ale uz nie je cesty spat. Bol niekto v podobnej situácii?
milujem dve ženy a milujem sa s oboma( nevedia o sebe)
no co,poseries zivot iba styrom ludom,
aj takéto situácie sa v živote stávajú..ja osobne si myslím, že človek je schopný milovať dvoch ľudí,a v takom prípade sa teš z pekných chvíľ,jednoho z Vás (tajných)to raz prestane baviť..ale nikdy to nepovedz svojej oficiálnej priateľke,pretože by jej to veľmi ublížilo..my ženy sa tvárime,že sex nie je to najdôležitejšie,ale nevera nám dokáže ublížiť asi najviac..
zopar zenatych som uz skusila,no po case ta to prejde a rozhodnes sa pre jednu...pretoze aj ked tej druhej nebudes chciet ublizit,tak s 2 ficat vecne alebo dlho...tak to je aj na kona vela...mozno pride stereotyp...zvaz si obidva vztahy daj si pre a proti a uvidis...
...a možno skončíš sám.Vždy je cesty spat len si musis uvedomiť ktorú naozaj miluješ!
uži si to pokiaľ to pôjde, s jednou zostaneš určite, len nie je isté s ktorou .... hehehe