S jednou žijem 5 rokov, to je moja legalna a oficialna partnerka ale zamiloval som sa do kamaratky , ktoru poznam cca 8rokov, som v koncoch , sme spolu uz 2 mesiace, ona ma tiez partnera..... nechcem nikomu ublízit ale uz nie je cesty spat. Bol niekto v podobnej situácii?
milujem dve ženy a milujem sa s oboma( nevedia o sebe)
derto,neviem,co si predstavujes pod pravou laskou a fantastickym vztahom,napisal si sem asi nie preto,ze si stastny,ale podla mna skor nevies pre ktoru sa mas rozhodnut,je mozne,ze clovek dokaze lubit aj dvoch ludi naraz,nuz ale coze je to za laska,ak ju ,ako pises ,citis ku svojej starej priatelke obrovsku a so sucasnou mas krasny vztah,svoj novy pomer ukryvas,lebo nevies ,co s nim,bojis sa ublizit,no stalo sa,uz ublizujes.....veverka ti praje uzivanie,tebe asi nejde o uzivanie,zamotal si sa,hladas cestu von.....rozhoduj sa rychlo,mal by si sa rozhodnut pre jedinu z nich,ale rozmysli,si ,ci nejde len o chvilkove poblaznenie,tak ci tak nemas to lahke
derto....drzim ti palce!Aj ja som nieco taketo zazila,vobec Ta neodsudzujem,mas pravdu laska pride vtedy,ked ju uz "skoro" vobec necakas.
Ja mam tiez milenca / i ked sa mi naozaj toto pomenovanie nepaci / a som velmi rada,ze ho mam.Vies po 16 rocnom stereotype v manzelstve je to super vec.Nic lepsie ma nemohlo stretnut.TAK si uzivaj,kym sa da.A hlavne pamataj,kym sa to dotycna/y/ nedozvie,tak nie je co riesiet.Zijeme len raz a treba si zivot uzivat,az potom nebanujeme,ze co vsetko sme mohli,ale neurobili sme!!!!!!!!!!!
to simonka:
kto si?nebodaj jeho priatelka?
derto a co keby to bolo opacne a tvoja priatelka robila to co ty.tahala ta taky dlhy cas za nos lebo jej je dobre s dvomi naraz a nechce sa rozhodnut.bolo by ti vyborne vsak?este by si ju pochvalil za to co robi a dal by si jej aj urcite cas na rozmyslienie nie?vies ja ta nechcem sudit ale mal by si sa poriadne zamysliet a povedat to svojej priatelke lebo urcite si nezasluzi taketo svinstvo z tvojej strany.ak sa aj rozhodnes ze chces zostat so svojou priatelkou tak to musi vediet lebo ak sa to dozvie nejak inak tak to kruto olutujes
a co teda?
to Simi:
úplne niekde inde ako ty a nemyslím tým geografickú polohu :o)
a kde inde, odkial vies kde som ja?
to simonka :
nerob problémy svojmu frajerovi, on je v tom nevinne :o) ja som fakt niekde inde... :o)
viem ze nie som na zlej adrese a dokazem ti to, hajzel
to tinka :
vieš potrebujem si dať veci dohromady, je to velmi komplikované vzhľadom na to, že aj ona má dlhoročný vzťah. Potrebuje to asi ešte čas. Vieš láska prichádza vtedy keď ju najmenej čakáme, resp. vtedy keď ju vôbec nehľadáme. Je to kúzelné, lebo je to strašne intenzívne z oboch strána. S mojou priatelkou, s ktorou žijem máme fantastický vzťah, naozaj som nehľadal nič, ani žiadnu "bokovku" toto je o niečom inomlll