milujem dve ženy a milujem sa s oboma( nevedia o sebe)

veverka

rosnicka....kedze momentalne tiez zazivam nieco take ako ty,straaaaaaaaaasne ti drzim palce,az sa ti v zivote dari a splnia sa ti vsetky sny a tuzby.To co prave zazivame /aj ked sme vydate/ vobec nie je na odsudenie,zatratenie atd.....Ved laska naozaj kvitne v kazdom veku a hlavne pride vtedy,ked ju uz viac menej necakas.

zv

citujem:" On to nemá doma ľahké"..."aj keď mi strašne ublížil"...rosnička...každý muž povie svojej milenke,že to nemá doma ľahké,nech je to už ženatý,alebo slobodný,žijúci s priateľkou,osvedčená formulka ako stúpnuť na cene...priznala si,že si bola šťastná,tak ti predsa len neublížil,iba ak tým,že odmietol pokračovať vo vašom vzťahu,si skúsená žena,preto sama uznáš,že aj tak by váš vzťah nikam neviedol a donekonečna predlžovať zakázané chvíľky a utajovať ich ,je predsa len dosť namáhavé,väčšinou to vždy v takom prípade vzdáva muž...vieš,je dobre,že si to dostala zo seba aj takýmto spôsobom a napísala sem,v určitom veku by sme mali ďakovať za každú krásnu prežitú skúsenosť a potom sa naučiť tešiť z toho,čo nám zostalo a ver mi,že časom to prebolí a niekedy sa potom začneme pozerať na veci inými očami....ešte čosi,naozaj je ťažké ocitnúť sa v koži podvádzaného partnera a odmietnutého a potom vzatého na milosť,lebo nie je iná alternatíva,aj ten,čo nevie prejavovať horúcu náklonnosť, sa môže vo vnútri veľmi trápiť

natalia222

Rosnička, ja ťa určite neodsúdim.A ani nikto by nemal.Nikto nevie,či sa to raz nemôže stáť práve jemu.A odsúdiť niekoho za to, že ľúbi??? Preto ti prajem veľa šťastia a sily, aby si to všetko zvládla, nech to už dopadne akokoľvek...Drž sa. Pa

3030

Ja som zažila ale z tej inej strany. Ja som oficiálna a vedela som o druhej a samozrejme pri priamej otázke som bola za hlupanu ktorá si to namýšla a má sprosté nápady. Podotýkam že sme nemali žiadne problémy, vyzerám veľmi dobre a stalo sa. Je to už pár rokov ale stále je mi zle keď si to pripomeniem. Pocit poníženia, pošpinenia, hanby a strašného podcenovania samej seba. Najhoršie je keď je to verejné tajomstvo ale ten druhý to aj tak neprizná a svetosvete tvrdí že to nie je pravda, že sú to len keci. Veľa krát som chcela odísť, úplne sa zbaliť a stratiť sa preč ale môj pocit zodpovednosti voči všetkým bol silnejší ako jeho voči mne. Je zvláštne že človek dokáže tak veľmi ľúbiť niekoho aj keď mu tak hnusne ubližuje - myslím citovo. Taktiež nechcem radu len dávam pohľad z druhej strany a možno troška zamyslenie, ten druhý to väčšinou vycíti že je niečo iné a ten pocit neželám nikomu.

markketa

rosnička,podla mna sa tie jeho city vratia raz spet.drž sa aj ked viem,že ti tymto moc neporadim.asi by som takuto bolest nezvladla a neviem si to ani predstavit,čo to je.moj nazor je,ale taky,že to raz nevydrži a určite ta bude chciet naspet!vela štastia.

rosnička

Teraz ma určite polovica národa odsúdi.
Som vydatá 20rokov mám dve dospelé deti ktoré milujem a milujúceho manžela, Manžel je človek ktorý nedokáže dávať svoje city najavo.DO môjho života vstúpil muž tiež je ženatý má rodinu a dve dospelé deti .Proste nič sme neplánovali a zamilovali sme sa do seba .náš vzťah trval skoro štyri roky.Teraz prišiel z dovolenky zo ženou a povedal mi že je koniec ,A že ma veľmi ľúbi ,ale žena by si niečo spravila a deti by ho odvrhli. Strašne ma to zranilo,lebo bola som ochotná urobiť pre túto lásku všetko.On to nemá doma ľahké. Myslela som ,že zomriem tak strašne ma bolelo srdce a najhoršie bolo to ,že som nemohla nikomu nič povedať,čo ma trápi,prečo plačem.Už sú to dva týždne a mne je stále ťažko .Každý deň ďakujem bohu ,že mi dovolil prežiť tak nádhernú lásku,ktorá mi vstúpila priamo do srdca a viem ,že veľa ľudí nedostane takúto možnosť.Najhoršie je na tom ,že sa s ním musím stretávať.Stále ho veľmi ľúbim aj keď mi strašne ublížil a veľmi by som chcela aby bol šťastný a aby ho milovali tak ako som ho ja milovala.
Snažím sa teraz sústrediť všetku tu lásku na svoju rodinu aj keď nikdy nepociťovali ,že sa so mnou niečo deje.
Má niekto takýto podobný problém potrebujem poradiť nie odsúdiť.Kto to neprežil ten ľahko dokáže opovrhovať.

evuso

Ako vies milovat dve osoby naraz? Mas dve srdcia alebo kazdu lubis inak?Nechcem ta niak sudit len chcem vediet ci sa to da?Ja som bola na tom tak isto ale moj priatel mal popri mne ine ktore miloval.Ako by si sa citil ty kebyze zistis ze si ten druhy???

markketa

ahoj derto!tak vydiš ako som dopadla za svoj nazor aj ja!linduška ma odpisala tym,že som asi taka ista a,že to robim aj ja tak,dalej,že podla mojho prispevku by spaval každy s keždym atd!nakoniec to frh zatečkoval tym tymi homosexualmi a pedofilmi,čo bolo uplne z cesty.ja som len pisala,že niesi ani prvy,ani posledny kto takto žije a kto to robi.nenapisala som,že je to spravne,alebo,že tym nikto nebude trpiet,ak by to prasklo,ale zo skusenosti inych viem,že velakrat je napričine sexualny nesulad,alebo choroba pre ktoru to skratka neklape.ja som netvrdila draha linduška,že je to spravne,iba som sa nato pozerala trochu inak.je mi uprimne luto,že v takychto situaciach sa neda nejako radit,alebo pomoct.to musiš ty sam derto,pretože ty určite prideš nato,ktorej strata sa bude dat rychlejsie pretrpiet.ty ktory mi napisali,že som nezažila,maju pravdu!nezažila!!!!!!§preto ho nesudim,možno ma to raz stretne,nikto nevie,čo ho kde čaka.nemate pravo ho sudit!nikto!viem,že vela ludi tak žije a vela ludi to o nich ani netuši.to,že som to napisala neznamena,že tak žijem aj ja!ale piseme sem nazori a každy z nas ma nato pravo,napisat ten svoj.ja pevne verim,že sa raz rozhodneš,pre ktoru sa oplati bojovat,aj ked teraz tvoje teličko patri obom,srdiečko určite raz ukaže ktora je ta prava.PS:frh.neporovnavaj tu prosim ta takuto situaciu k vražde susedky!nehodi sa to a je to dost morbidne.

sarrrrah

Nie sme tu na to aby sme niekoho sudili! Nebudte sebecki laskavo ovce a vrazdy sem nepatria! DERTO vie ze to co robi sa asi vymyka normalu preto sem napisal Ziada o radu a nie o odsudenie! DERTO ja ti dokonale rozumiem mala som krasny vztah 2 roky a prislo to ako blesk z jasneho neba Mala som oboch vyse roka Zacala som sa trapit nemohla som sa na nic sustredit niekedy som plakala celu noc bolo mi luto jedneho aj druheho ale viac mojho 'oficialneho'..zostala som s nim..sme spolu uz 4 roky a lubim ho viac ako predtym...s odstupom casu som zistila ze s tym druhym to bolo hlavne o vasni...napisem to...dokonale sme si rozumeli v tom co mne vtedy chybalo...ale...vyber je na tebe...predpokladam ze ti u partnerky nieco chyba...ked to hladas inde...no...skus sa zamysliet ku ktorej citis viac lasky a ku ktorej vasne...

mathew

kašli na nich derto, neprajníci sú väčšinou tí, ktorí nič podobné nezažili a ticho doma za záclonou závidia...

frh :
najprv tu niečo prirovnávaš k homosexuálnym pedofilom a potom k vražde susedky.....
Mal by si sa presťahovať do mesta a svoju ovcu už konečne vymeniť za ženu.