Katastrofálny stav na uliciach

Príspevok v téme: Katastrofálny stav na uliciach
Maryam

Ako zlé precitnutie. Mám pocit že sa zbláznim čo sa deje vonku. Hromadne sa začali vyhadzovať zvieratá. Hromadne. Je to strašné. O túto tému som sa moc nezaujímala ale keďže sa mi dostávajú do rúk čoraz častejšie vyhodené mačky alebo zatúlané psy okrem tých mojich zverov, tak som pozrela stránky rôznych útulkov a majú absolútne STOP stavy. A na Facebooku! Bože, veď to je tak kruté. Toľko fotiek, toľko zabíjania, bolesti. Každú hodinu nové a nové nemé tváre. Tie útulky prosia aspoň o dočasné domovy inak tie zvieratá budú zabité a nikto sa nehlási. Nikto nie je ochotný. Kriste. Ja keď si pomyslím ako si v teple sedím a jem a vonku kdesi niekto práve bije psa alebo sa v zime trasie mačka s vypichnutými očami. A nehovorím len o ďalekých kútoch ale aj tu v mojom meste, v každom meste. Je mi zle, strašne zle. Neskutočne. A počúvam samé vety ,,aj tak s tým nič nenarobíš,,. Mám pocit, že kto nezažil hlad tak to nepochopí, že sa deje ozaj niečo zlé.
OZ mačky SOS, U psej matere,... plné stavy. Dnes sa našiel kocúr čo veľmi pišťal v Pezinku, useknutý chvost, rana za uchom, žere len čo mu ľudia z okien hodia a proste útulky mu nemôžu pomôcť lebo sú plné. Tak on tam teraz stále čaká na kúsok jedla. Mám pocit že sa ožerem nech na to nemyslím. Toľko ľudí má možnosti aspo§ dočasne prichýliť zviera a nič. Cítim sa strašne bezmocne.

phoe

Daniuska, ak to zviera naozaj chceš, tak tých 40 eur zaplatíš, je to na ochranu zvierat, aby si ich nebral hocikto, len tak, sak darček decku, a potom vyhodiť na ulicu. Alebo ako mäso, pre masozrutov, alebo pre uchylakov, čo tyraju zvieratá. A cipovanie, nuž ak ti na zvierati záleží, tých pár eur navyše das. Ale napríklad take psy vo dvore, patriace starým babkam, neviem či by im to nemali preplávať

biela mačka3

radšej pomôžem mačičke, ktorá nikomu neublížila, ako dákemu bezdomovcovi, ktorý sa na ulicu dostal vďaka drogám alebo alkoholu....mimochodom, kedysi som pomáhala deťom v domovoch a dosť ma to sklamalo, jednoducho, decká boli drzé a ked som im nepriniesla cukríky, tak na mna dlabali...

hanka9

MultiLevel

my dvaja, alebo mi dve

sa diametralne lisime v danej veci

takze je bezpredmetne mnou sa vyjadrovat k tvojeje otazke

keby som ti odpovedala, tak sa od netu nedostanem prec hodnu chvilu...

a ja idem do prirody

takze prepac

psc

Už ste ma zmazali - ha, ha. Ja som ale nenapísal nič zcestné a ani nič proti pravidlám, ale asi som už asi celou osobou proti pravidlám:)
K veci.
Netreba si prekrúcať priority, treba najprv pomáhať ľuďom a až potom zvieratám.

biela mačka3

Tak ja sa priznám, že radšej pomáham zvieratám ako ľudom. Mám jednu cicu z ulice doma, dalších 5 som dala sterilizovať cez mačky sos. Nedávno ma rozčúlila jedna Súdna sien, kde odsúdili starého pána za to, že mu praskli nervy a zastrelil jedného mladíka. Ale ten mladý chuj mu predtým zabil jeho mačku a toho neodsúdili. Smrť za smrť, ten mladík si ju zaslúťil. Ak je to podľa skutočnosti, tak som rada, že ten mladík sa už smaží v pekle.

hanka9

Ked uz niektori povysuju zivot zvierata, tulavych psov a maciek nad zivot cloveka, resp. ze pomozu, alebo treba pomahat skor tymto zvieratam ako ludom, tak to je uz naozaj velmi ubohe a vypoveda to hodne o charaktere týchto ludi a ich zmyslaniu... co tam po charaktere, ludskosti, cite, vsak... hlavna vec, ze mam mamon, lebo odrbaV.. svojich zamestnancov... taka je slovac... bohuzial...cest vynimkam

daniuska

A dalej, nase utulky, kamoska si chcela z utulku zobrat psa.Myslela si, ze tym spravi dobry skutok. Lenze...utulok chce za psa, 40 eur, vraj nakaldy spojene s jeho uschovou...no akoze sorry, ale tak za 40 eur si uz kupim psa podla svojho zelania. Potom, ze su utulky prepchane, tak kazdy moze okaslat taky system kupovat si zviera z utulku. Kto nema zbytocne peniaze...Utulok by snad mal tie zvierata darovat.A na jehi chod nech prispeje stat a milovnici zvierat, ktori maju dost penazi..