Neprijemnost menom zivot

Príspevok v téme: Neprijemnost menom zivot
0000000

Naco som ho dostal? Ja som ho nechcel! Kde ho mozem ist reklamovat? Dostal som dar ktory som nechcel a z ktoreho musim odviest nekrestansky vysoke dane! Kde to mozem nahlasit? Musim zaplatit nielen vlastnym potom, bolestou a krvou ale nakoniec aj smrtou... Toto nemoze byt predsa legalne! Uplne preukazatelne to prekracuje medze elementarnej etiky a moralky. Navyse, nebavi ma to, vobec, a chcem odtialto prec... Mam tu z toho trilion problemov a aj ked ich vsetky vyriesim, tak pride dalsi trilion, mozno aj dva... ved to uz poznam, na tento trik uz druhy krat ale neskocim. Nekonecny kolotoc problemov, clovek je na pokraji infarktu a beha s vyplazenym jazykom az po zem, potom to nejak vsetko da aspon trochu dokopy, a ked uz sa zda ze je tomu trapeniu koniec a ze to mozno je aj celkom fajn, ako na zavolanie to pride zase vsetko odznova! A kde to ma ten definitivny koniec? ...to vazne az po tom horeuvedenom finalnom zdaneni?
Povedzte mi niekto, ze toto cele je len nejaky zly vtip... ved to nema hlavu ani patu tento nezmysel! To je nezmyselnejsia, mizernejsia a zbytocnejsia debilina a utrpenie to co len sledovat nez 10 mexickych telenoviel prekladanych slovenskou superstar a troma farmarmi...
Kto ma to pre kristove rany pred rokmi vytiahol z mojej sladkej, pokojom naplnenej, mierumilovnej neexistencie a vrhol ma bez opytania do tohto tragikomickeho bezohladneho sialenstva?

prezyvko

s tým že sa nás nikto nepýtal sa nedá nesúhlasiť. ak by sa ma predtým niekto pýtal, vysmial by som sa mu do ksichtu, aj keby mi povedal že budem žiť úplne bezproblémový život.

anjelik*

Reklamovať môžeš maximálne svoju vlastnú neschopnosť ovládať svoj vlastný život. Nejedná a o žiadny vtip, to, že vlastný život vnímaš tak, ako ho vnímaš, je zase len a len tvoja zásluha. A vytiahla ťa sem tvoja mama. Týmto ju pozdravujem. ;o)

variácia

jedulka, áno, vždy sa nájdu nejakí ľudia ktorí sú na tom horšie ako my. A vždy ma fascinovalo, že práve tí to všetko akoby zázrakom zvládnu. Niekedy nechápem kde berú tú energiu. Ale obdivujem ich a tiež ma inšpirujú.

komédia

Treba sa životu vysmiať do ksichtu a dať najavo, že ťa to netrápi a máš to na háku a časom ho to možno prestane baviť...
Ja sa mu smejem furt ale ešte ho to neprešlo a furt mi robí zle :D

jedulka

variácia> tohle mi pomáhalo přežít, vždycky jsem si řekla, že jsou lidé, kteří jsou na tom ještě hůř....

variácia

to je výborná téma. Určite sa nemáš tak zle, keď máš toľko energie analyzovať život. Videla som tu teraz ľudí s horšími problémami a tí to všetko zvládli na jednotku. Nemali totiž čas na analýzu, museli rýchlo konať:

www.youtube.com

a tu je ten problém o ktorom sa v tej relácii hovorí. ale chyť sa stola, aby si neodpadol. vieš nikto z nás si sem neprišiel válať gule.

www.google.sk