Naco som ho dostal? Ja som ho nechcel! Kde ho mozem ist reklamovat? Dostal som dar ktory som nechcel a z ktoreho musim odviest nekrestansky vysoke dane! Kde to mozem nahlasit? Musim zaplatit nielen vlastnym potom, bolestou a krvou ale nakoniec aj smrtou... Toto nemoze byt predsa legalne! Uplne preukazatelne to prekracuje medze elementarnej etiky a moralky. Navyse, nebavi ma to, vobec, a chcem odtialto prec... Mam tu z toho trilion problemov a aj ked ich vsetky vyriesim, tak pride dalsi trilion, mozno aj dva... ved to uz poznam, na tento trik uz druhy krat ale neskocim. Nekonecny kolotoc problemov, clovek je na pokraji infarktu a beha s vyplazenym jazykom az po zem, potom to nejak vsetko da aspon trochu dokopy, a ked uz sa zda ze je tomu trapeniu koniec a ze to mozno je aj celkom fajn, ako na zavolanie to pride zase vsetko odznova! A kde to ma ten definitivny koniec? ...to vazne az po tom horeuvedenom finalnom zdaneni?
Povedzte mi niekto, ze toto cele je len nejaky zly vtip... ved to nema hlavu ani patu tento nezmysel! To je nezmyselnejsia, mizernejsia a zbytocnejsia debilina a utrpenie to co len sledovat nez 10 mexickych telenoviel prekladanych slovenskou superstar a troma farmarmi...
Kto ma to pre kristove rany pred rokmi vytiahol z mojej sladkej, pokojom naplnenej, mierumilovnej neexistencie a vrhol ma bez opytania do tohto tragikomickeho bezohladneho sialenstva?
Neprijemnost menom zivot
podstatu sveta nikto nerozlusti z nas ludi a nikto ani nerozlustil. nieco hovoril jezis, nieco mohamed, nieco budha a konfucius etc...v mnohom sa zhodli, ale co je po smrti mohli len zistit podla analyzy reality. ale boli ovplyvnovani inymi nabozenstvami, filozofiami a skusenostami...to iste o zivote...vediet princip sveta je utopia, ty si ale presvedceny o svojej pravde, ako som bol ja, ale ked ti poviem, ze si na to vlastne prisiel na zaklade skusenosti, cize retazca javov, tak mi ver, ze v buducnosti mozes kludne zmenit postoj. Tak ti poviem kamarat, svet sa meni, nic nie je stale(stabilne) ani pravda. aj pravda sa meni, neexistuju dogmy...nikto nevie vsetko, nemame proste na to vyuzitu kapacitu mozgu. aj kamen hoci ma stabilnu formu sa zvetrava. To o com si presvedceny, je to viera, ale nie je to realita...si proste v depresii a mal by si s tym nieco robit, aby si nedostal psychozu.
joe lenze tam nie je ta pricinnost tak jednoznacna ze ak nemyslim tak ma nic neboli.. boli to aj tak, aj tak je to na figu, akurat ze mozno o cosi menej, pretoze sa na to clovek nesustredi aspon v tych kratkych chvilach ked ta bolest zrovna nie je naozaj aktualna.. ale to je vazne dost chaba utecha.. a ano chapem, ze napriek tomu, ze aktualne by som sa isiel dat najradsej utratit kamsi ku zverolekarovi, tak o urcity cas to zase nebude take intenzivne, ale potom sa to zase vrati, pretoze proste podstata sveta v ktorm zijem zostane rovnaka a bude sa to stale striedat "je mi zle" a "je mi lepsie" v pomere 9:1
0000000 mam bipolarnu afektivnu poruchu, trpim striedavo maniami a depresiami. viem presne o com hovoris ;). citim sa uvazneny v bipolarnom svete, kde sa s ranom rodim a s nocou umieram. akoby som nemal dusu...vela som filozofoval, premyslal(proste mal depku) a to bolo zle, lebo ma to zozieralo, ale ked pride tma, tak viem, ze potom pride aj svetlo. Je to vazniaci kolobeh, ktory ta tazi iba, ked si ho uvedomujes. musis menej mysliet a menej rozoberat. nechaj sa trosku vznasat a uzivaj si, lebo uz len v slove uzivat je ukryte slovo zit a keby si nezil, ublizil by si nielen sebe.
000000000 - skôr ako si sadneš na ten bicykel tak si musíš predstaviť, že je to najnovší model nejakej luxusnej motorky ....toto je ten princíp. potom už len vysadnúť a voziť sa kým sa neoplieskaš o najbližší stĺp verejného osvetlenia alebo strom :D
Lenže ako ostať celý čas na motorke? Ak vysadneš na motorku a pôjdeš celý čas viac ako 200km za hodinu a zrazu zbadáš že sedíš na bicykli tak čo sa stane?
oprava- "ako dostat stary bicykel"..
joe takze odporucas si to jednoducho nevsimat, ignorovat realitu a robit sa ze vsetko je v najlepsom poriadku..:D lenze to by som si musel dat spravit minimalne lobotomiu aby som nemyslel na tu neuveritelnu zbytocnost a nezmyselnost celej tej aktivity zvanej "zivot" a jednoducho ho len vykonaval ako nejaky robot... alebo nejake zvieratko nizsich vyvojovych stupnov :D uz to nevladzem tahat dalej a tvarit sa ze raz sa to musi zlepsit. to je fakt ako dost stary rozbity bicykel a ktosi by vas nutil na nom za kazdu cenu jazdit, vy by ste tomu nemohli vzdorovat, neustale by ste na tom padali a sposobovali si zranenia, pokusali sa ho opravit, no ten kram je v takom stave ze to nejde, nemate k tomu ani naradie..a takto stale dokola by ste to museli opakovat, kym sa na nom nezabijete :D
Bez problémov by si sa nudil.
Predpokladám že si v neskorej puberte, 17-22. To prejde, neboj.
S takýmto prístupom to budeš mať vždy na hovno.
Tak ale depka je choroba, tú treba liečiť a nie to tu analyzovať.