Neprijemnost menom zivot

Príspevok v téme: Neprijemnost menom zivot
0000000

Naco som ho dostal? Ja som ho nechcel! Kde ho mozem ist reklamovat? Dostal som dar ktory som nechcel a z ktoreho musim odviest nekrestansky vysoke dane! Kde to mozem nahlasit? Musim zaplatit nielen vlastnym potom, bolestou a krvou ale nakoniec aj smrtou... Toto nemoze byt predsa legalne! Uplne preukazatelne to prekracuje medze elementarnej etiky a moralky. Navyse, nebavi ma to, vobec, a chcem odtialto prec... Mam tu z toho trilion problemov a aj ked ich vsetky vyriesim, tak pride dalsi trilion, mozno aj dva... ved to uz poznam, na tento trik uz druhy krat ale neskocim. Nekonecny kolotoc problemov, clovek je na pokraji infarktu a beha s vyplazenym jazykom az po zem, potom to nejak vsetko da aspon trochu dokopy, a ked uz sa zda ze je tomu trapeniu koniec a ze to mozno je aj celkom fajn, ako na zavolanie to pride zase vsetko odznova! A kde to ma ten definitivny koniec? ...to vazne az po tom horeuvedenom finalnom zdaneni?
Povedzte mi niekto, ze toto cele je len nejaky zly vtip... ved to nema hlavu ani patu tento nezmysel! To je nezmyselnejsia, mizernejsia a zbytocnejsia debilina a utrpenie to co len sledovat nez 10 mexickych telenoviel prekladanych slovenskou superstar a troma farmarmi...
Kto ma to pre kristove rany pred rokmi vytiahol z mojej sladkej, pokojom naplnenej, mierumilovnej neexistencie a vrhol ma bez opytania do tohto tragikomickeho bezohladneho sialenstva?

tlstoch joe

vy ste vobec nepochopili o co tu ide. 000000 pochopil, ze zivot nema zmysel. podobnym som si minuly rok prechadzal aj ja a skoro to zle skoncilo.
ved to aj zaradil do psychickych problemov. ja tiez neverim v zmysel zivota, ale nechavam sa niest vetrom. snazim sa dodavat mozgu potrebne ziviny, aby som neupadol opat do pseudofilozofovania ako tvorca temy, venujem sa konickom. tu ani taketo obrazky nemaju zmysel, lebo je to pre nas "zamyslajucich sa" bezpredmetne a posielane za nejakym ucelom. tu ludia, co si tymto nepresli, nevedia poradit.

variácia

A ty si myslíš, že tí ľudia ktorí sa boria s ťažkými problémami nemajú radosť zo života? Keby ju nemali, tak by sa vyprdli nielen na tie problémy, ale aj na celý život.
Nemáš náhodou obyčajnú depku?

00000000

Čarodejka
o zmenach uz ani nesnivam. Zmena je len iluzia vdaka ktorej mozu ti stastnejsi z nas mat aspon nejake nadeje.. v skutocnosti je to ale stale o tom istom a clovek ani nema v moci to zmenit

00000000

" A vytiahla ťa sem tvoja mama"

No, to by som si zas nedovolil akemukolvek konkretnemu beznemu smrtelnikovi toto vycitat, skor to vidim na nejaku vacsiu "konspiraciu" :D to ma na svedomi skor nejaky giganticky metafyzicky sadista ktory riadi cely tento posahany matrix :D

000000000

variácia
Toto je znama citova hra... ale bohuzial, uz na mna neucinkuje ani to, ze niekomu bol nanuteny este prisernejsi darcek s este vacsimi danami ako mne... Viem ze vsetko je relativne, a aj posudzovanie toho co je dobre a zle, ale proste ak zijeme len preto aby sme zili a nemame z toho ziadnu radost ale len trapenie v hociakej forme, tak je to tak ci tak len cista strata, vygenerovana uplne zbytocne. Proste nevidim v tom trapeni nekonecnom trapeni a natahovani zmysel, je to tak strasne absurdne... jedine rozumne riesenie vidim v tom to nejak cele deaktivovat.