Stres

Príspevok v téme: Stres
Carellova

Ahojte,

Posledny polrok zazivam strasne stresy. Viem sa vystresovat pre malickosti a najprv som myslela ze je to depresia a depresivne stavy ... Beriem sice antidepresiva (rispen) ale na stres nezaberaju.

Vsetko by v mojom zivote slo lahko a bolo by vsetko super, keby som nemala stresy. Ked sa vystresujem, vyzera to asi takto: boli ma brucho, cela sa strasne trasiem, neviem nic zjest ani pit, mam teplotu a podobne. Ked stres opadne, som zarzu zase stastny clovek... Najem sa po celom dni a potom ma uz len boli hlava ako nasledok stresu.
Su to strasne neprijemne stavy a uz chcem zit bez nich. Mam zapal na zaludku zo stresu co mi zistili na gastroskopii.

Sama tomu zatial neviem zabranit.
Existuje nejaka tabletka ktoru si v strese dam ako napriklad ibalgin ked ma boli hlava a ono to zabere? Nechcem ale nijake tabletky co ma utlmia na spanok. Chcem ich na to aby som mohla cez den normalne fungovat. Lebo ked som v strese neviem pracovat ani spat ani nic len sediet ...
Neviem sa na nic sustredit.

Dakujem

ekbaskkeee

Antidepresíva bez predpisu - tonzes.com Účinek se dostavil už po několika málo dnech - lepší nálada, chuť do života, klidnější spánek a usínání. Určitě pomůže v těžším období na blbou náladu a mírné deprese. Mne pomohlo toto.

Vikkii

tento zenaden, co uzivam, tak ten navykovy nie je, aj zlozenie ma vsak dobre. to by som ja nieco take do seba nedala, co moze sposobit zavislost preboha.

betuskamuska

to by si mala mat uvedene v tom letaciku pri kazdom liecive alebo doplnku, nie? ze ako sa ma uzivat, ci sa moze dlhodobo alebo nie. ak sa ma podla potreby, tak by som si robila asi take obdobia, ze by som uzivala a ked pocitim vyrazne zlepsenie, tak by som skusila vyradit. hlavne pri tomto si treba aj to sledovat, aby to nebolo navykove.

taMMika

erila len myslis, ze sa taketo nieco moze brat aj akoze dlhodobo niekolko mesiacov, rokov??
nemala by sa urobit v uzivani nejaka pauza po dakej dobe?

Erila

Jo medovka je fajn na takéto problémy, ale mne napríklad samotný čaj medovkový nepomohol. A to som skúšala aj normálne kupovaný a aj taký z nasušenej medovky zo záhradky. Takže lepšie je to, keď je tam obsiahnutých viacej veci v tom doplnku.

Darla111

Najuniverzálnejší vitamín, ale aj tak veľa ľudí trpí jeho nedostatkom. To je inak zaujímavé.
Inak to s tou medovkou to je super, to sa aj napríklad čaj medovkový odporúča na také ukľudnenie, ale keď toto píšeš, že aj valeriána, tak to bude mať ešte silnejší účinok.

Vikkii

take bylinky kadejake, pamatam si ale akurat Medovku a Valerianu. aj vitaminy su tam samozrejme, lebo tak tie tiez ku kadecomu prispievaju, Becko je tam 6 aj Cecko, to je asi taky najuniverzalnejsi vitamin, ten nie je na skodu :)

Kiara6

K alkoholu sa veru veľa ľudí uchyľuje, keď sú v strese alebo nešťastní, ale to podľa mňa nie je vôbec rozumné riešenie a najmä často to prináša závislosti.
Vikkii keď píšeš, že prírodné kapsule, čo také obsahujú, čo môže zmierniť stres?

Vikkii

u mna alkohol akoze vobec nie a nie este na stres aby mi pomahal. tiez som toho uz skusila viacej. aj caje rozne, dokonca aj meditacia mi bola odporucena ale pri mojom sustredi to nebola cesta. vyskusala som aj od zerexu na stres take prirodne kapsule a to bolo okej. idealne, jednoduche uzivanie, rychlo zapijem tu kapsulu a nemam starosti.