Stres

Príspevok v téme: Stres
Carellova

Ahojte,

Posledny polrok zazivam strasne stresy. Viem sa vystresovat pre malickosti a najprv som myslela ze je to depresia a depresivne stavy ... Beriem sice antidepresiva (rispen) ale na stres nezaberaju.

Vsetko by v mojom zivote slo lahko a bolo by vsetko super, keby som nemala stresy. Ked sa vystresujem, vyzera to asi takto: boli ma brucho, cela sa strasne trasiem, neviem nic zjest ani pit, mam teplotu a podobne. Ked stres opadne, som zarzu zase stastny clovek... Najem sa po celom dni a potom ma uz len boli hlava ako nasledok stresu.
Su to strasne neprijemne stavy a uz chcem zit bez nich. Mam zapal na zaludku zo stresu co mi zistili na gastroskopii.

Sama tomu zatial neviem zabranit.
Existuje nejaka tabletka ktoru si v strese dam ako napriklad ibalgin ked ma boli hlava a ono to zabere? Nechcem ale nijake tabletky co ma utlmia na spanok. Chcem ich na to aby som mohla cez den normalne fungovat. Lebo ked som v strese neviem pracovat ani spat ani nic len sediet ...
Neviem sa na nic sustredit.

Dakujem

jahnienka

tak to si na tom ako ja. ako tiez som uz toho tolko poskusala, no stres nado mnou uz tolko krat vyhral, ze som niekedy z toho zufala, kedze potom je tak povediac vsetko zle. tak nenatrefila si na nic, co by ti pomohlo?

ivenqua

caje veru u mna na stres ani raz nepomohli, ani nic podobne. neviem, co by som este vyskusala, aj nejake vitaminy by nemohli napriklad pomoct? tato asva to netusim co je, to ma akosi nelaka.

Stihlica

Hoci si nemyslím, že to može všetkým pomocť, tak ma celkom so stresom pomáhajú tabletky withanie z e-shopu www.asva.sk . Lepšie som už nenašla. Ide o ašvagandu. Okrem toho ale určite možete skúsiť niečo tradičnejšie, čaj z maty tiež vždy pomože...

mircok

tak toto celkom chapem, odjakziva som bol proste taky, ze som stresoval uplne zo vsetkeho, aj banalna vec ma dokazala priviest do takeho stavu, ze som mal az bolesti brucha, prisla hnacka, zoparkrat som aj zvracal. robime si velakrat sami zle a celkom zbytocne. tabletkou som to vsak neriesil, to mi ani nenapadlo.

perla

Ja osobne si myslím, že fakt existujú také produkty, ktoré aj reálne vedia pomôcť, len treba natrafiť na tie správne, osvedčené.

elise

Chcel by som sa spýtať. Môžu takéto produkty skutočne pomôcť pri strese? Ak by som chcela niečo takého užívať, určite by som si vzala niečo s prírodnými zložkami. Viem, že to nemôže vyliečiť stres. Ale ak by existovalo niečo, čo by ma trochu uvoľnilo a dalo do pohody, ráda by som to vyskúšala.

Carellova

Kupila som si StresVit.... snad pomoze.

Ked niekomu poviem ze som v strese, povie ze co si v strese preboha, vsak nebud a nestersuj sa! Ale ludia nechapu ze to neviem ovladat. Ze proste to su take stavy hrozne. Mne nic ine nie je len stresujem pre vsetko a neviem to zastavit. Kazda druha myslienka mi vyvola stres a bolesti a tazko sa mi dycha.... nic sa nemusi stat, len na nieco pomyslim a je to.

luciano

Ano RNG má pravdu. Neliečený stres môže generovať rakovinu. Preto je dôležité stres liečiť.
Neviem, prečo užívaš rispen. Rispen je antipsychotikum a užíva sa pri psychózach a na stres zaberá, ale len trochu.
Manželka tak isto trpela na silný stres a psychiater jej predpísal Coaxil v kombinácií s Quetiapínom. Tieto lieky je výborne zabrali a po strese nie je ani stopy.

RNG

L theanine, aminokyselina zo zeleneho caju ukludnuje, ale neuspava. Davka tohoto potravinoveho doplnku je 2 x 400 mg
Ako ist na stres inac pozri cez Google.sk pod rng, stres.
Opakujem, stres je zabijak, neadresovany vedie k stovkam roznych zdravotnych problemov, a nie len zlemu pocitu, ale zivot ohrozujucim. Vcitane napr aj rakovin, kde sa vplyv stresu uz davnejsie dokazal.

Najčítanejšie články